2777
2789
عنوان

امام حسین

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 29 پست
امام حسین ماله ما گناهکاراس دنبال گناهکارا میگرده بیارشون تو راه حتما قبول میکنن ازت نیتت خالصه ک ...

چقدر قشنگ صحبت میکنی واقعا هروقت برای حسین جانم گریه کردم ارامش عجیبی گرفتم رفتم پای ضریح اقااباالفضل خواستم از دردام بگم لال شدم فقط گفتم خودت از دلم اگاهی چقدر گریه کردم یک دفعه اروم شدم اومدم بیرون سبک بودم اروم بودم رو ابرا بودم از ارامش❤️الهی اربابمون دست هممونو بگیره روز قیامت در کنارش در ارامش باشیم😢

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدوارم 

من یقین دارم

یچیزی ازش خاستم ب زور

ب زور ها

صلاحم نبود خیرم توش نبود ولی من بزور ازش خاستم بهم داد اون چیزی ک خاستم ولی در عوض الان عشق زیادشو ندارم😭ـچون ب اصرار خاستم خیرم توش نبود دل پدر مادرم شکسته شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر قشنگ صحبت میکنی واقعا هروقت برای حسین جانم گریه کردم ارامش عجیبی گرفتم رفتم پای ضریح اقااباالفض ...

حرفای من چیزایی که از سید جواد ذاکر یاد گرفتم روحش شاد من با سید جواد توبه کردم و ب دوسداشتن امام حسین آگاه شدم

من یقین دارم یچیزی ازش خاستم ب زور ب زور ها صلاحم نبود خیرم توش نبود ولی من بزور ازش خاستم بهم دا ...

بخدا چیزی که من میخوام اصلا خیر و اینا نیست 

فقط میگم مسیر رو به روم هموار بشه این هفته یه باری از رو دوشم برداشته بشه 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
من یقین دارم وقتی رفتی در خونشون ردت نمیکنن از ته دلم میگم 

یا امام حسین این همه با قطعیت دارن میگن از مهربونیت و دست و دلبازیت 

دست منم بگیر 🙏

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
چقدر قشنگ صحبت میکنی واقعا هروقت برای حسین جانم گریه کردم ارامش عجیبی گرفتم رفتم پای ضریح اقااباالفض ...

خوش به سعادتت،برا منم دعا کن ک برم

من یسالم بوده رفتم

دوسدارم برم پیش اربابم

برام دعا کن اسمم کیمیاس

مطمعنم من بودم ک لیاقت نداشتم برم

محاله دستتو نگیره دارم گریه میکنم و مینویسم

کاش به دل تو نگاه کنن حاجت منم بدن

خوش به سعادتت،برا منم دعا کن ک برم من یسالم بوده رفتم دوسدارم برم پیش اربابم برام دعا کن اسمم کیم ...

عزیزم این حرفو نزن ان شاالله بزودی زود امام زمان بلیط کربلاتو امضا کنه😍❤️من تو خوابم نمیدیدم برم اما رفتم با تمام روسیاهیم رفتم به پابوسی اقا😢اگر قیامت برای یک ثانیه امام زمان رو ببینم خم میشم پاشو میبوسم میذارم رو چشمام میگم ازت ممنونم که سفر کربلامو امضا کردی😭تو هم مطمئن باش وقتی خدا بهت نظر انداخته امام محب حسین بشی قطعا کربلا هم قسمتت میکنه ان شاالله بزودی❤️

امام_حسین_ناجی_عالم#  ‍ 

حضرت_عباس_مشکل_گشا#    ‍ 

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم این حرفو نزن ان شاالله بزودی زود امام زمان بلیط کربلاتو امضا کنه😍❤️من تو خوابم نمیدیدم برم ام ...

😭😭با حرفات گریع کردم

ممنونم ازت عزیزدلم❤❤

ان شاالله باهم بریم 

اسم امام زمان اومد ۳تا صلوات هدیه کنیم به چهره دلرباشون،،،ـ

😭😭با حرفات گریع کردم ممنونم ازت عزیزدلم❤❤ ان شاالله باهم بریم  اسم امام زمان اومد ۳تا صلوا ...

این اشکا نشونه عشقه عزیزم😭❤️

حتما گلم اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ#  

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ#  

اللهم_ارزقنا_کربلا_به_حق_الحسین_ع#
اللهم_عجل_لولیک_الفرج#  

اللهم_عجل_لولیک_الفرج#  

اللهم_عجل_لولیک_الفرج#