2777
2789
عنوان

امام حسین

219 بازدید | 29 پست

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفانئک

علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر منی لزیارتم

السلام علی الحسین

و علی علی ابن الحسین

و علی اولاد الحسین

و علی اصحاب الحسین

و علی عباس الحسین

سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات

ی نیتی بکنین تو این روز اربعین اگر در توانتون هست هر شب موقع خواب اگه یادتون بود سه بار سوره توحید بخونین هدیه به امام حسین و حضرت عباس

خودمم از امشب شروع میکنم ان شاالله

ممنونم از همتون❤

چه عالی

من هرروز صد صلوات هدیه به اقا اباالفضل العباس و صد صلوات هدیه به امام حسین میفرستم بین کارامم صلوات میفرستم واسه سلامتی و ظهور امام زمان یادم باشه از امشب توحید هم میخونم ممنونم ازت دوست خوبم❤️

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقد خوب 

من از امشب تا هر روزی که یادم بود سه توحید نثار روح امام حسین و حضرت میکنم 

امیدوارم گشایشی تو کارم بشه و دل بی قرارم اروم بگیره

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه عالی من هرروز صد صلوات هدیه به اقا اباالفضل العباس و صد صلوات هدیه به امام حسین میفرستم بین کارا ...

اجرت با امام حسین

بهترین کارو میکنی

و تو زندگی آدم تاثیر میزاره

تا اونا نخان نمیتونی ی یا حسین ی یا عباس بگی

اونا اجازه میدن

من امسال جا موندم از اربعین😭

اجرت با امام حسین بهترین کارو میکنی و تو زندگی آدم تاثیر میزاره تا اونا نخان نمیتونی ی یا حسین ی ...

امیدوارم شفاعت حال منم پیش خدا بکنن 

فعلا که جوابمو ندادن 🥲

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
امیدوارم شفاعت حال منم پیش خدا بکنن  فعلا که جوابمو ندادن 🥲

محاله جواب ندن

من هر چی ازشون خاستم حتی غیر ممکن ها جوابمو دادن

محاله محاله دست خالی از در خونشون ردت کنن حاظرم دستم بزارم وسط سر این حرف

اجرت با امام حسین بهترین کارو میکنی و تو زندگی آدم تاثیر میزاره تا اونا نخان نمیتونی ی یا حسین ی ...

عزیزم چقدر حرفت قشنگ بود یعنی میگی اماما لایق دونستن که میتونیم بهشون ذکر هدیه کنیم؟😢من گاهی دلم میگیره میگم من که ادم خوبی نیستم حتما ازم قبول نمیکنن واسه همین اول هر تسبیح میگم آقاجان خواهش میکنم این هدیه رو از بنده روسیاهت قبول کن😔

ان شاالله سال بعد همسفر اربعین باشیم عزیزم من یک هفته به محرم عراق بودم حالا بازم دلم اونجاست😢

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
محاله جواب ندن من هر چی ازشون خاستم حتی غیر ممکن ها جوابمو دادن محاله محاله دست خالی از در خونشون ...

حسودیم شد بهت 

منو در حدی نمیبینن که جواب بدن 😔

عزیزم چقدر حرفت قشنگ بود یعنی میگی اماما لایق دونستن که میتونیم بهشون ذکر هدیه کنیم؟😢من گاهی دلم می ...

امام حسین ماله ما گناهکاراس

دنبال گناهکارا میگرده بیارشون تو راه

حتما قبول میکنن ازت نیتت خالصه ک میگی لایق نیستم

امام حسین سریع ترین راه رسیدن ب خداس

میگن ی عده ای هستن اون دنیا هر چی میگن بیاین وارد بهشت بشین نمیان میگن تا آقامون نیاد جایی نمیریم هر جا آقامون باشه ما هم همونجاییم

عاشق حسین بودن ی عالمه دیگه داره عجیبه دیوونگی داره

آه سوز داره ولی ݝم نداری

گریه میکنی ولی افسرده نمیشی معرفت یاد میگیری

محاله جواب ندن من هر چی ازشون خاستم حتی غیر ممکن ها جوابمو دادن محاله محاله دست خالی از در خونشون ...

میشه شمارو که اینقده دوست دارن واسطه بشی برا من که مسیرم هموار بشه اینقده سنگ نندازن اطرافیان جلو پام؟؟ 

میشه شمارو که اینقده دوست دارن واسطه بشی برا من که مسیرم هموار بشه اینقده سنگ نندازن اطرافیان جلو پا ...

من روسیاهم از گناهام

ادم پاکی نیستم

ولی دعا میکنم برات عزیزم

امام حسین ماله منو تو نیست ،ماله عالمه مطمعنم جوابتو میده خیرت توش باشه

امیدوارم