2789
عنوان

جوانه گندم 🌾

893 بازدید | 18 پست

خانوما جوانه گندم حتما باید با شیر یا ماست خورده بشه بعد غذا تا تپل کنه؟ 🥲😂

اخه من اومدم مغزیجات و اینا مثل توت خشک وبادام و هستهزردالو و کنجدو اینا اسیاب کردم بعد با پودر جوانه گندم بعد هروعده ی قاشق از جوانه گندم و دوتا ازون مخلوطه میریزم میخورم چون اینجوری میشه خورد و خوشمزس 

بنظرتون اثر داره یا حتما باید با لبنیات خورده بشه؟؟؟؟؟؟ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با ماست خیلیییی افتضاح میشه😶🤒من یه مدت ماسک میکردم میزدم صورتم خیی بوی بدی داش حالم بهم می‌خورد نم ...

من شنیدم ماسک صورت با شیر بذاریش چاق میکنه با ماست بذاری لاغر میکنه صورتو 

خداوکیلی چجور میخورین 😭مزه افتضاحی داره  حالا اثر داشت؟ چ مدت خوردین شما؟

یه مدتی تقریبا هر شب ک میخواستم بخوابم یه لیوان میخوردم میخوابیدم ، اره یکم تو صورت ادم اثر میذاره 😶 همشم ته نشین میشد با قاشق قاطی میکردم سر میکشیدم 😂😂

حالا بنظرتون اینجوری ک من میخورم اثر میزارع؟  خیلی لاغرم دیگه خسته شدم، حداقل صورتم پر بشه&nbs ...

والله به نظرم همه اونا تا وقتی اثر میکنه ک استفادش کنی ، قط کنی دوباره صورتت همون میشه ، میخوای لاغر نباشی و صورتت تپل بشه فقط غذاتو بخور همین ، غذاتو بیشتر بخور ، اب خیلییییی بخور حتی ب زور 

والله به نظرم همه اونا تا وقتی اثر میکنه ک استفادش کنی ، قط کنی دوباره صورتت همون میشه ، میخوای لاغر ...

من قدم 167وزنم چند وقت پیش46حالا شاید یکم بیشتر 

خیلی لاغرم خیلیییی بهترین لباسم بپوشم اخر هیکلم خرابش میکنه اعتماد بنفسم صفر (درد و دل بود الان🥲😂)