2789
عنوان

جوانه گندم 🌾

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 18 پست

[QUOTE=252866014]من قدم 167وزنم چند وقت پیش46حالا شاید یکم بیشتر  خیلی لاغرم خیلیییی بهترین لباسم بپوشم اخر هیک ...[/QUOTEماشالله قدتون بلند خوب یکمم اون باعث میشه لاغر دیده بشین ، منم یه زمانی فقط ب دنبال چاق شدن بودم ، نتیجه گرفتم همه دارو و نمیدونم بقیه چیزا مزخرفه ، فقط بخور تو 😂 غذاتو بیشتر کن 

[QUOTE=252866014]من قدم 167وزنم چند وقت پیش46حالا شاید یکم بیشتر  خیلی لاغرم خیلیییی بهترین لبا ...

بله دراززززز

کاش حداقل قدم کوتاه تر بود، تو طایفه بد هیکل تراز من نیس😂

صورتمم اجزا خوبن اما فرم صورت لاغره 

مثلا چشام درشته (ارثی کلا طرف مامانم چشاموپ خیلی درشته) بینیمم عملی نی ولی خوبه لبام خوبه ولی صورتم لاغره

من چاق بشم خیلی تغییر میکنم ولی چاق نمیشم🥲😂

ممنون وقتگذاشتی عزیزم♡♡

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بله دراززززز کاش حداقل قدم کوتاه تر بود، تو طایفه بد هیکل تراز من نیس😂 صورتمم اجزا خوبن اما فرم ص ...

عزیزم ، چرا همه قد بلند میخوان باشن تو داری خیلیم اونو ندارن خب ، تو از وزنت معلومه ک غذا نمیخوری ، یکم بخور ب خودت برس ماکارونی 😋 بخور گفتم دلم خواست خودم 😂 سیب زمینی اب پز کن تو ناهار بخور اب خودش صورتو هم چاق میکنه هم پوستو خوب میکنه شما یه مدت بخور زیاد ببین فرق میکنی یا نه