iaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 195 عنوان دوستان کمک افسرده شدم بخدا 677 بازدید | 54 پست سلام دوستان گل کمک کنین من دارم نابودمیشم من هفت ساله ازدواج کردم شوهرم بشدت چش چرون وزنای چاق ونگاه میکنه ومیگم میگه خب چشاموببندم کوناشو ن گنده اس نگاه میکنم من بشدت افسرده شدم حال روحیم کاملابهم ریخته راضی نمبشم باهاش بیرون برم وقتی میرم داغون بخانه میام نمیتونم جذاشم شرایطش نیس دوستش دارم هرکاری که بگی براش انجام دادم ولی اون آدم نشدمن خودم خشکل وخوش هیکلم هیچی کم ندارم ولی دیگه بریده ام حتامن به هیچکس نگاه نمیکنه کسیم متلک بازم کنه همونجاجوابشومیدم بخداامااین خیلی پروالان دارم بااشک چشمانم مینویسم تروبخداکسی راهی داره 1401/06/25 | 15:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
binamlll عضویت: 1401/06/25 تعداد پست: 44 وقتی میبینی دلیل غیر منطقی میاره و حاضر به درست کردن رفتارش نیست ازش جدا شو نزار بیشتر از این آسیب ببینی حتی اگه دوستش داری
یاسے عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 11482 شوهرت رو بببر پیش روانشناس اختلال چشم جرونی داره میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
iaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 195 این مردمنوداغون کرده به کام مرگ نشونده به جاریم چش داره جاریمم به این خیلی داغونم گاهی بخودم میگم چرتمن خدااخع کسی ازحال وروزم خبرندا ه بخدابریده ام بریده ام دلم شکسته خیلی
57zizi26 عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 1774 هرچی حساس تر باشی بدترهبیخیال باش بعد به مدت خسته میشه وفتی میبینه شما بهم میریزی و حساسی بیستر تحریک میشه این کارو انجام بده مثل بچه ای ک بهش میگی فیلمی مناسب سنت نیس ولی اون استیاقش بیشتر میشه
binamlll عضویت: 1401/06/25 تعداد پست: 44 این مردمنوداغون کرده به کام مرگ نشونده به جاریم چش داره جاریمم به این خیلی داغونم گاهی بخودم میگم چر ... وقتی میبینی این آدم درست بشو نیست چرا جدا نمیشی و به روحت آرامش نمیبخشی؟
iaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 195 هرچی حساس تر باشی بدتره بیخیال باش بعد به مدت خسته میشه وفتی میبینه شما بهم میریزی و حساسی ب ... آخه یه مدت بیخیال شدم دیدم بدترم شداخه دوستش دارم نمیتونم بیشترازاین زجربکشم به همین روزعزیزقسم دارم باگریه ایناروتایپ میکنم
iaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 195 وقتی میبینی این آدم درست بشو نیست چرا جدا نمیشی و به روحت آرامش نمیبخشی؟ کاش میشد
57zizi26 عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 1774 آخه یه مدت بیخیال شدم دیدم بدترم شداخه دوستش دارم نمیتونم بیشترازاین زجربکشم به همین روزعزیزقسم دارم ... پس ببرش روان پزشک یا ب خوانوادش بگو
اطلس_بهاری عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 2790 آخه قبلانم جداشدم 😢 منم یبار جدا شدم و خیلی سختگیر شدم رو ازدواج مجددچون طاقت ندارن باز زندگیم خراب شه حق داری