2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از غصه  هفت

دختره یاپسر؟ازچندسالگی گرفته؟الان چندساله انسولین میزنی؟منم دخترم ۵سالشه ازدوسالگی گرفته الان۳سال انسولین میزنه منم خیلی ناراحتم خیلی غصه شومیخورم.اینجا بچه هاگفتن ببرش طب سنتی درمان داره ولی میترسم بچه ام ازبین بره موندم چکارکنم ببرم طب سنتی یانه؟شما چی نبردین طب سنتی؟

دختره یاپسر؟ازچندسالگی گرفته؟الان چندساله انسولین میزنی؟منم دخترم ۵سالشه ازدوسالگی گرفته الان۳سال ان ...

نه تازه متوجه شدیم 

به منم گفتن ببر طب سنتی اما طب سنتی خوب پیدا نکردم 

دختره 

من تازه متوجه شدم 

میگفتن از کرونا هست ولی اینطور ک شما میگی مثکه این بیماری کلا فراگیر شده 

نه تازه متوجه شدیم  به منم گفتن ببر طب سنتی اما طب سنتی خوب پیدا نکردم  دختره  من ...

آره دیابتی زیادشده متاسفانه.کدوم شهری؟من اهوازم.احتمالا سرفرصت دخترمومیبرم طب سنتی خداکنه خوب بشه آخه شنیدم هرچی مدت انسولین درمانی طولانی تر بشه درمانش سخت ترمیشه

شماره طب سنتی داری بهم بدی؟

سلام من دیدم یه پسر بچه تو آشناها تو اینترنت سرچ کن درمان پای دیابتی در حال قطع طب سنتی. تو طب جدید نمی تونی درمان پیدا کنی ولی طب سنتی چرا . دکتر کرد افشار و خیراندیش عالی هستن در ضمن برنامه انارستان شبکه افق ساعت ۴ دکترای عالی معرفی میکنه ولی من ایشون و نمیدونم تو اینستا کانال دارن عضو شو بسیار عالی ولی کرد افشار کارش عالیه