2777
2789
عنوان

راز یک حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 21557 بازدید | 1507 پست

✅لبیک یا حسین لبیک یا مهدی ست 

💥اولین امامی که پس از ظهور امام زمان بر میگردد ورجعت میکند ،امام حسین علیه السلام است .

اگر حسینی هستی برای ظهورش بکوش ...💔

تعجیل در فرج صلوات صلوات صلوات صلوات 🌹

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

مرسی عزیز دلم ک همیشه بیادمین🥺❤ انشاءالله  اللهم عجل لولیک الفرج یا بقیه الله یا قائم آل مح ...

الهی به حق حضرت علی اصغر شش ماه امام حسین علیه السلام دامن همه ی منتظر ها مخصوصا شما عزیزم سبز بشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

هدیه به صاحب الزمان عج الله 💚

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🌻معنی #سلام در زیارت #عاشورا

«السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ»، اولین معنی سلام این است؛ یعنی آقا جان، من آمده‌ام دانش‌آموز مکتب شما و تسلیم شما باشم.

قدم اول می‌فرمایند همه‌ی کارهایی که ناخوشایند ماست و وقتی به ما می‌رسد ناراحت می‌شویم را ترک کنید.

سالک الی الله باید سائر باشد. تمام فکر، ذکر و تصمیم‌گیری‌های شما باید شما را حرکت بدهد. کسی شما را می‌بیند بفهمد که مسافر هستید.

اگر می‌خواهی امام حسین علیه‌الصّلاةوالسّلام جواب سلامت را بدهند قدم اول تسلیم‌شدن است. یعنی آقا جان، از من ضرر و زیانی، عملی که قلب شما از من ناخرسند بشود سر نمی‌زند.

این یکی از معانی سلام است. نه اینکه انسان یک سلامی بکند بعد دائم طرف را برنجاند!

سلام یعنی تو در امان هستی و از جانب من اذیت و آزاری متوجهت نیست.

معنی دوم سلام یعنی من تسلیم هستم که شما تربیت‌های الهی را در من پیاده کنید تا من سالم شوم.

🔰استاد حاج آقا زعفری‌زاده

🌤أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪَ ألْـفَـرَج

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

••🖤••

#آرام‌جانم‌حسین...

ازعبدروسيہ‌بہ‌سوےنورالسّلام

ازاين‌سڪون‌بہ‌وادے‌پُرشورالسّلام

روحےفداڪ‌حضرت‌عشق‌آفرين‌حسين

روزم‌بہ‌نامـــــتان‌زرهِ‌دورالسّلام

#صلی‌الله‌علیک‌یا‌اباعبدالله‌الحسین💛

••🍁••

مۍشودروشنۍ‌چ‌ِـشم‌ِمن‌از‌راه‌برسد...؟

انتظآر‌من‌ازامروز،بہ‌آخ‌َـربرسد...؟

درڪویر؎ڪه‌پر‌از‌سوز‌وپر‌ازتشنگۍست؛

مۍشودشبنمۍاَزآیہ‌ڪوثر‌برسدシ..!؟

#منتطرانہ ...🧡

#اللهـم‌عجـل‌لولیـڪ‌الفـرج

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ 

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل ...

ممنون عزیزم 

به نیت حاجت روایی شما 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل ...

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ ✋🏻💗

امشب شب اربعین امام حسین علیه السلام هست به نیابت از صاحب الزمان عج الله 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ 

به نیابت از @سارا1400 عزیز