2777
2789
عنوان

راز یک حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 21557 بازدید | 1507 پست
@بلبل_زبون_آقایی   سلام عزیزم  به نیت حاجت روایی شما دوست عزیز  اللهم صل علی ...

مرسی عزیز دلم ک همیشه بیادمین🥺❤

انشاءالله 

اللهم عجل لولیک الفرج

یا بقیه الله یا قائم آل محمد ادرکنی ادرکنی ادرکنی 😭عجل علی ظهورک

التماس دعا🌱 تو این شب خاص اربعینی برای همه کسانی ک باردار نمیشن و منتظر بچه هستن دعا کنید🥺💔

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻مهر 1402خدا سوپرایزم کرد و الان دخترم بغلمه 🎀🥹 هیچ وقت از رحمت خدا ناامید نشید..

حس‌خوب‌یعنی...

سرتوبگیری‌بالا‌وبه‌

امام‌زمان‌بگی:

آخرین‌گناهم‌یادم‌نیست(:

#منتظرانه🌱

#اللهم_عجل_لوليڪ_الفرج🌤

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسٺادرائفے‌پورمیگہ:

مےدونےچراامامـ‌زمان‌ظهور‌نمےڪنه؟

یڪ‌ ڪلام

چون‌من‌وتوجامعہ‌امام‌زمانے

نساختیم!

امـام‌زمـان(عج)درجامعہ‌ای‌که‌حرمٺ

نداردنباید‌بیاید

چون‌اگربیاید‌مانند‌پدرانش‌ڪشٺہ

خواهد‌شد...

هیـچ‌‌ڪارۍنمیخواد بڪنے...

فقـط‌خودتودرست‌ڪن .

²ڪلمہ...‌گناه‌نکن)

❣¦⇠#اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

🌸یک حدیث یک درس🌸 🍀‏امام هادی علیه السلام‏ میفرمایند : 🍃اذْكُرْ مَصْرَعَكَ بَيْنَ يَدَي ...

استغفرالله ربی و اتوب الیه 🤲🏻

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

🌃داستان شب🌙🌟

حضرت ابراهیم علیه السلام بسیار میهماندوست بود و تا میهمان به خانه او نمى‏ آمد، غذا نمى‏ خورد.

زمانی فرا رسيد كه يك شبانه روز، هیچ میهمانی بر او وارد نشد؛ پس از خانه بيرون آمد و به جستجوى میهمان پرداخت.

پيرمردى را ديد، جوياى حال او شد، ولی فهميد آن پيرمرد، بت پرست است. حضرت ابراهيم گفت: «افسوس! اگر بت پرست نبودی، میهمان من می ‏شدى و از غذاى من مى ‏خوردى»

پيرمرد از كنار ابراهيم گذشت.

در اين هنگام جبرئيل بر ابراهيم نازل شد و گفت: «خداوند مى‏ فرمايد اين پيرمرد، هفتاد سال مشرك و بت پرست بود، ولی ما رزق او را كم نكرديم. اينك که غذای يك روز او را به تو حواله نموديم، تو به خاطر بت‏ پرستى، به او غذا ندادى!»

حضرت ابراهيم عليه ‏السلام پشيمان شد و به جستجوى آن پيرمرد رفت. او را پيدا كرد و با اصرار به خانه خود دعوت نمود. پيرمرد بت پرست گفت: «چرا بار اول مرا رد كردى، ولی حالا دعوت می کنی؟»

حضرت ابراهيم ، پيام و هشدار خداوند را به او خبر داد.

پيرمرد به فكر فرو رفت و گفت: «نافرمانى از چنين خداوند بزرگوارى، دور از مروت و جوانمردى است.»

آن گاه به یگانگی خداوند اقرار نمود و آيين ابراهيم عليه‏ السلام را پذیرفت.

🍃از علامه طباطبايی پرسیدند 🍃

🌿چطور ما مسلمانان نماز می‌خوانيم 

ولی بارانش🌨 در غرب و سرزمین‌های اروپایی میبارد !؟

علامه طباطبایی فرمود :

با توجه به آيۀ [وَلَو اَنَّ اَهل القُری] آنچه موجب نزول باران و رحمت می شود « رعايت حقوق شهروندان » است 

نه رعایت حقوق الهی 

این حقوق نیز در غرب و اروپا خیلی بهتر و بيشتر از سرزمین‌های اسلامی رعايت ميشود .

خداوند گفته من از حق خودم میگذرم اما از حق الناس نمیگذرم.🌿

‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌

اسٺادرائفے‌پورمیگہ: مےدونےچراامامـ‌زمان‌ظهور‌نمےڪنه؟ یڪ‌ ڪلام چون‌من‌وتوجامعہ‌امام‌زمانے نساختیم ...

استغفرالله ربی و اتوب الیه 🤲🏻😭

آقا جان ببخش 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

#تلنگر

تا‌حالا‌به‌معـنی‌ابا‌عبدالله‌دقت‌کردی‌؟

معنیش‌اینه:

ای‌پدر‌بنـدگان‌خدا....

خیلیااینونمیدونستن‌!

منم‌امروزبهـش‌فکرکردم 

حقیقتا‌خیلۍدلچســب‌بود‌ نه..!!🙂 

+بابای بندگان‌خُــدا حســـین«؏»

#تلنگر

هرجاکم‌آوردۍ،حوصلھ‌نداشتی

گرفته‌‌بودۍ،پول‌نداشتۍ

کارنداشتۍوباطریت‌تموم‌شد ؛ 

تسبیح‌روبرداروبگو :

- استغفرالله‌رَبی‌‌وااتوب‌الیھ 

آروم‌می‌شی . .

استغفارآثار‌فوق‌العاده‌ای‌دارھ

وفقط‌برای‌توبـه‌وآمرزش‌گناه‌نیست ..!

❲ آیت‌الله‌‌مجتھدی‌تھرانۍ‌'رھ ❳

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌برگشت گفت:

زمانه دیگه عوض شده

همه دارن گناه می کنن!!!

تو به یه گناه ما گیردادی؟😒

گفتم:

همه داشتن به امام حسین علیه السلام ضربه میزدن

جزاندکی...🙂

دوست داشتی جزو کدوم دسته باشی؟!

سریع گفت:معلومه! جزو۷۰نفر🌱

کی دلش میاد

اخم به صورت امام حسین علیه السلام بیاره؟؟😔💔

گفتم:زمانه عوض نشده...

توهم باهرگناهت

به قلب حسین زمانه ات ضربه میزنی!😔

باهرگناهت

اخم که هیچی...!

باعث گریه های یوسف زهرا میشی!😔💔

#توبه_کنیم🚶‍♂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

هدیه به صاحب الزمان عج الله به نیابت از @خانمحاجآقا   به خاطر متن های قشنگش 💚

مرسی عزیز دلم ک همیشه بیادمین🥺❤ انشاءالله  اللهم عجل لولیک الفرج یا بقیه الله یا قائم آل مح ...

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

💢 پیامبر کربلا

✅ کاری که حضرت زینب سلام‌الله‌علیها در ماجرای کربلا انجام داد، تفسیر لازم دارد.

🔽 اگر عقیله بنی‌هاشم نبود، نه تنها کربلا در کربلا می‌ماند، بلکه نسل امامت نیز ادامه پیدا نمی‌کرد.

✔️ زینب کبری سلام‌الله‌علیها نه‌تنها پرستاری و روشنگری کرد، بلکه پیامبری کرد.

🔻 زینب کبری سلام‌الله‌علیها بارها شهید شد، امّا نگذاشت پیام عاشورا شهید شود؛ کار زینب کبری سلام‌الله‌علیها کمتر از شهادت نیست.

✅خداوند سریع الحساب است

✍از رسول خدا (ص) درباره طولانی بودن روز قیامت پرسیده شد، فرمود: 

《والذی نفس محمد بیده انه لیخف علی المومن حتی یکون اخف علیه من صلاه مکتوبه یصلیها فی الدنیا ؛》قسم به کسی که جان محمد به دست اوست، آن روز برای مومن سبک و آسان‌تر می‌شود از یک نماز واجب که در دنیا می‌خواند» .

🌿با توجه به این بیان معلوم می‌شود که سریع الحساب بودن خداوند جای تردید نیست . در یک آن و کمتر از لحظه‌ای می‌تواند به حساب همگانی رسیدگی نماید، ولی آنچه درباره مواقف طولانی قیامت مطرح است ، مربوط به حال گناهکار است که باید در مدت طولانی آن مسیر و منازل و مواقف را طی نماید تا هم کیفر خود را بچشد و هم تا که به پای حساب می‌رسد. بسیاری از بار گناهان آنان کاسته شود. از این رو آن مواقف طولانی برای مومن کمتر از مدت زمان نماز واجب که در دنیا خوانده طول می‌کشد. 

👌بنابراین خداوند سریع الحساب است ، ولی روندگان گناهکار باید مسیر منازل قیامت را به مدت پنجاه هزار سال طی کنند تا کیفر شوند.