2777
2789
عنوان

راز یک حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 21544 بازدید | 1507 پست

‹♥️⃟🌿ღ...

#استوری‌امام‌زمانی... 🌱🎞

طاقتم‌طاق‌شدازدور؎ِدلگیـرِشما،

جمعه‌؎آمدنت،کاش‌مقدّر‌میشُد :)💔

#هذایوم‌الجمعہِ‌..

#اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج

💞@abasaleh_1

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

#یامهــــدے❤️ 

از غربٺ شاهِ بی ڪفن می‌گرید

یارش نشدم! از این سخن می‌گرید

یڪ چشم براے داغ سنگین حسین

چشم دگرش بہ حال من می‌گرید

#آجرڪ_الله_یا_صاحب_زمان_عج😭 

#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ

✨شبت بخیر نور چشمانم✨

💞@abasaleh_1

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پیش آقا امام زمان(عج)بودم...

آقا داشت ڪارامو...

گناهمومیدید 

و گریہ می ڪرد...

گفتم:آقا

گفتن:جان آقا... :)

بہ من نگو آقا بگو بابا

سرمو انداختم پایین

و گفتم:

بابا شرمندم از گناه

آقا گفتن:

نبینم سرت پایین باشہ ها...!

عیب نداره بچہ هرڪاری ڪنہ...

پای باباش می نویسن💔

می فہمی یعنی چی؟

#به‌خودمون‌بیایم 

اللھم‌عجل‌لولیڪ‌الفرج#  🌱

📖 *دعایی که در زمان غیبت بایدهر روز خوانده شود* 💔

📿 اللهُمَّ عَرِّفنیِ نَفْسَکَ،

💍 فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفنی نَفْسَکَ لَمْ اَعرِفْ رَسُولَکَ،

📿 اَللهُمَّ عَرِّفنی رَسُولَکَ،

💍 فاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی رَسُولَکَ لَمْ اَعرِّفْ حُجَّتَکَ،

📿 اللهُمَّ عَرِّفنی حُجَّتکَ فَاِنَّکَ اِنْ لَْم

💍 تُعَرِّفنی حُجَّتکَ ضَلَلْتُ عَنْ دِینیِ .

♻️ دعای غریق ♻️

♡🌸 دعای تثبیت ایمان دراخرالزمان 🌸♡

یا اَللَّهُ یا رَحْمن  

💠یا رَحِیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ

ثَبِّتْ قَلْبِیِ عَلی دِینک        

🌦 إِنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعیداً وَ نَراهُ قَریباً 🌦

مولایم[❤]

در هوس ديدن رويت...

دل من تاب ندارد..

نگهم خواب ندارد...

قلمم گوشه دفتر...[📝]

غزلم ناب ندارد..😞

همه گويند به انگشت اشاره

مگر اين عاشق دلسوخته.

ارباب ندارد💔

تو کجايی..؟گل نرگس🌼

ز فراقت دل من 

تاب ندارد[😔🥀]

⟬https://zil.ink/lzohoor

دفع بلا بااستغاثه به امام زمان(عج) 🖥️

امام زمان در بیاناتشان تأکید بر این نکته فرموده‌اند که "به‌هنگام بلاها به ما پناه آورید."، ایشان می‌فرماید: "به‌واسطۀ من است که بلا از اهل من و کسانی که به من منسوبند دفع می‌شود.

السَّلامُ عَلى الدُّعاةِ إِلى الله وَالأَدِلاء عَلى مَرْضاةِ الله وَالمُسْتَقِرِّينَ فِي أَمْرِ الله وَالتَّامِّينَ فِي مَحَبَّةِ الله وَالمُخْلِصِينَ فِي تَوْحِيدِ الله المُظْهِرِينَ لاَمْرِ الله وَنَهْيِهِ وَعِبادِهِ المُكْرَمِينَ الَّذِينَ لايَسْبِقُونَهُ بِالقَوْلِ وَهُمْ بِأَمْرِهِ يَعْلَمُونَ وَرَحْمَةُ الله وَبَرَكاتُهُ..

من زيارة الجامعة الكبيرة

مفاتيح الجنان

الجمعة ۲۸ ذو القعدة 

🍃چشم به راه...👀

چگونه با دعا برای فرج امام زمان علیه السلام برای خودِ دعا کننده فرج حاصل می شود⁉️

🍃به برکت این دعا، به آرزوهای دنیایی و   خواسته هایی که درراه آنها تلاش می کند خواهد رسید؛ زیرا این دعا وسیله هرگونه خیر و صلاح است.

🍃خداوند به برکت این دعا به جای امیدی که دارد، از او هم و غم را دور می سازد و حاجتش را بر می آورد، زیرا کمک به مظلوم سبب یاری خداوند به کمک کننده است.

خداوند صبر و استقامت در محنتها و سختیها را به او عنایت فرماید و دشواریها را براو آسان سازد.💫

✨کلام نور 🎤

🌻 امام صادق علیه السلام فرمودند:

🌱هر مومنی آرزوی خدمت به مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف را داشته باشد و برای تعجیل فرجش دعا کند؛کسی بر قبر او میآید و او را به نامش صدا میزند که:

🌱فلانی مولایت صاحب الزمان ظهور کرده اگر میخواهی به پا خیز و به خدمتش برو و اگر میخواهی تا روز قیامت بخواب.پس عده زیادی به دنیا باز میگردند؛(رجعت) و فرزندانی از آنها متولد می‌شود.🖇

📚: مکیال المکارم

🤔 تلنگر ❗

رميله می گوید :

در زمان امیرالمؤمنین علیه السّلام سخت بیمار شدم ؛ تا آنکه در روز جمعه قدری احساس سبکی کردم .

با خود گفتم : بهتر از هر چیز این است که آبی بر روی خود بریزم و پشت سر امیرالمؤمنین علیه السّلام نماز بخوانم .

همین کار را کردم .

آن گاه به مسجد رفتم .

✨ وقتی حضرت بالای منبر رفتند ، حال من دوباره سخت شد

وقتی امیرالمؤمنین علیه السّلام از مسجد برگشتند و داخل جایی به نام قصر شدند ، من هم همراه ایشان داخل شدم .

✨ ایشان به من فرمودند :

ای رمیله❗️دیدم به خودت می پیچیدی

عرض کردم : بلی - جریان بیماری خود را برای ایشان تعریف کردم و انگیزه حضور خود را در نماز بیان داشتم .

✨ حضرت فرمودند :

ای رمیله❗️هیچ مؤمنی بیمار نمی شود مگر اینکه ما هم به خاطر بیماری او بیمار می شویم و غمگین نمی شود مگر آنکه ما هم در غم او غمگین می شویم و دعایی نمی کند مگر آنکه به دعای او آمین می گوییم و سکوت نمی کند مگر آنکه ما برایش دعا می کنیم .

عرض کردم : يا امیرمؤمنان❗️

فدایت گردم ؛ این مربوط به کسانی است که با شما در قصر هستند  

آن کسانی که در اطراف زمین هستند چطور

✨ حضرت فرمودند :

ای رمیله❗️هیچ مؤمنی در شرق و غرب زمین از ما غایب نیست                          

❗️ وقتی چنین عنایتی از جانب امام عصر علیه السّلام به مؤمنان وجود دارد ، چه سعادتی بالاتر از اینکه انسان به جای هر چیز برای تعجیل فرج خود آن حضرت با عشق ، نام مولایش را تبلیغ کند ، برایش دعا کند و برآورده شدن حاجات خود را به ایشان واگذار نماید ...

✨ امام علیه السّلام کریم تر از آن هستند که کسی ایشان را یاد کند امّا ایشان او را فراموش نمایند .

✨ خود ایشان در توقیع مبارکشان به شیخ مفید رحمة الله عليه فرمودند :

🍃 فَاِنّا نُحیطُ عِلماً بِاَنبائِکُم وَ لا یَعزُبُ عَنّا شَیءٌ مِن اَخبارِکُم . اِنّا غَیرُ مُهمِلینَ لِمُراعاتِکُم وَ لا ناسینَ لِذِکرِکُم .

✔️ ما به آنچه بر شما می گذرد احاطه علمی داریم و هیچ یک از خبرهای شما از ما پوشیده نیست . ما نسبت به رعایت حال شما کوتاهی نمی کنیم و یاد کردن شما را فراموش نمی کنیم .

👈 کسی که در زیارت روز جمعه اش می خوانیم :

🍂 اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا عَینَ اللهِ فی خَلقِهِ

🍂 سلام بر چشم خدا در میان آفریدگانش

👈 هم چنین است کسی که او را در زمان غیبتش با این عبارت زیارت می کنیم :

🍂 اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا حُجَّةَ اللهِ الَّتی لاتَخفی

🍂 سلام بر تو ای حجّت خدا که پنهان نیستی

📚 بصائرالدرجات : باب۱۶ ، ح۱

📚 الاحتجاج : ج۲ ، ص۳۲۳

📚 بحارالأنوار : ج۱۰۲ ، ص۲۱۵

🤲اللهم عجل لولیک الفرج🤲

⚘لبیک یا مهدی⚘

صلی الله علیک یا صاحب الزمان عج الله 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

میزان عمل در زمان ما حمایت عملی از وجود مقدس امام عصر ارواحنافداه است

آنکه هر کس پایه کار و عمل خویش را حب و یا بغض علی علیه السلام (امروز امام عصر ارواحنافداه) در دل قرار دهد [و بداند که ارزش عمل او وابسته به آن است.]

غدیر راهکار ظهور

طبق روایات نبوی امر وصایت و امامت باید به گوش مخالف و موافق مردم کره زمین برسد تا زیر ساخت اساسی ظهور امام عصر ارواحنافداه ایجاد شود،

👆

عمل به خطبه نورانی غدیر ما را به این نقطه عطف میرساند.

وَقَدْ بَلَّغْتُ ما أُمِرتُ بِتَبْلیغِهِ هان حُجَّةً عَلی کُلِّ حاضِرٍ وَغائبٍ وَ عَلی کُلِّ أَحَدٍ مِمَّنْ شَهِدَ أَوْلَمْ یَشْهَدْ، وُلِدَ أَوْلَمْ یُولَدْ، فَلْیُبَلِّغِ الْحاضِرُ الْغائِبَ وَالْوالِدُ الْوَلَدَ إِلی یَوْمِ الْقِیامَةِ.

نتیجه ۲۳ سال مأموریت پیامبر صلی الله علیه و اله

👇

مأموریت تبلیغی خود را انجام می دهم تا برهان بر هر شاهد و غایب و بر آنان که زاده شده یا نشده اند و بر تمامی مردمان باشد. پس بایسته است این سخن را حاضران به غایبان و پدران به فرزندان تا برپایی روز قیامت برسانند.

🤲اللهم عجل لولیک الفرج🤲

⚘لبیک یا مهدی⚘