2777
2789
عنوان

راز یک حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 21544 بازدید | 1507 پست

مثل هر بار برای تو نوشتم:

دل من خون شد ازین غم، تو کجایی؟
و ای کاش که این جمعه بیایی!
دل من تاب ندارد، همه گویند به انگشت اشاره، مگر این عاشق دلسوخته ارباب ندارد؟
تو کجایی؟ تو کجایی...
و تو انگار به قلبم بنویسی:
که چرا هیچ نگویند
مگر این منجی دلسوز ، طرفدار ندارد ، که غریب است؟
و عجیب است
که پس از قرن و هزاره
هنوزم که هنوز است
دو چشمش به راه است
و مگر سیصد و اندی نفر از شیفتگانش ، زیاد است
که گویند
به اندازه یک « بدر » علمدار ندارد!
و گویند چرا این همه مشتاق ، ولی او سپهش یار ندارد!

=-=-=

جواب امام زمان:
تو خودت!
مدعی دوستی و مهر شدیدی که به هر شعر جدیدی،
ز هجران و غمم ناله سرایی ، تو کجایی؟
تو که یک عمر سرودی «تو کجایی؟» تو کجایی؟
باز گویی که مگر کاستی ای بُد ز امامت ، ز هدایت ، ز محبت ،
ز غمخوارگی و مهر و عطوفت
تو پنداشته ای هیچ کسی دل نگران تو نبوده؟
چه کسی قلب تو را سوی خدای تو کشانده؟
چه کسی در پی هر غصه ی تو اشک چکانده؟
چه کسی دست تو را در پس هر رنج گرفته؟
چه کسی راه به روی تو گشوده؟
چه خطرها به دعایم ز کنار تو گذر کرد
چه زمان ها که تو غافل شدی و یار به قلب تو نظر کرد...
و تو با چشم و دل بسته فقط گفتی...
تو کجایی!؟ و ای کاش بیایی!
هر زمان خواهش دل با نظر یار یکی بود، تو بودی...
هر زمان بود تفاوت ، تو رفتی ، تو نماندی.
خواهش نفس شده یار و خدایت ،
و همین است که تاثیر نبخشند به دعایت ،
و به آفاق نبردند صدایت
و غریب است امامت
من که هستم ،
تو کجایی؟
تو خودت ! کاش بیایی
به خودت کاش بیایی...!

=-=-=-=-=

اللهم عجل لوليك الفرج

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

🔴 حضرت خدیجه الگوی منتظران

🏴 یکی از زیباترین جلوه های زندگی حضرت خدیجه سلام الله علیها انتظار ظهور حجت خداوند در زمانه خودش یعنی پیامبر گرامی اسلام بود.

🏴 او همواره انتظار ظهور پیامبر زمانه خود را می کشید و همواره از برخی افراد از جمله ورقة بن نوفل و برخی عالمان دیگر جویای نشانه‌‌های نبوت می‌‌شد.

📚بحارالانوار، ج ۱۶ ص ۵۲

🏴 سر انجام انتظارش به سر رسید و همین انتظار راستین باعث شد که از اولین افرادی باشد که به ظهور پیامبر جدید و رسالتش ایمان بیاورد.

🏴 در راستای یاری حجت خدا در زمانۀ خودش، نه تنها تمام دارایی هایش را خرج کرد، بلکه عمر بابرکتش را در خدمت به پیامبری قرار داد که انتظارش را می کشید.

🏴 برای یاری پیامبر زمانش سختی ها و زخم زبانها را تحمل کرد، مشکلات شعب ابی طالب را به جان خرید، و در مسیر یاری امام زمانه اش از هیچ تلاشی دریغ نکرد.

در راه تبلیغ رسالت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله با جان و مالش یک تنه در مقابل همه سختی ها و مشکلات ایستاد.

حضرت خدیجه اُم المؤمنین سلام الله علیها بالاترین و بهترین الگوی ما برای یاری امام زمان ارواحنافداه است.

🏴 سبک زندگی منتظرانۀ حضرت خدیجه سلام الله علیها می تواند چراغ راهی برای تمامی منتظران امام زمان علیه السلام باشد.

🤲اللهم عجل لولیک الفرج🤲

⚘لبیک یا مهدی⚘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🗑غربال شدن (اَلَک شدن) شیعیان در زمان #غیبت 🗑*

*☀ امام صادق (ع) درباره شدت فتنه‌های زمان غیبت می‌فرمایند:*

*🍃«وَ اللَّهِ لَتُمَحَّصُن؛*
*🍃وَ اللَّهِ لَتُمَیَّزُنَّ؛*
*🍃وَ اللَّهِ لَتُغَرْبَلُنَّ؛*
*🍃حَتَّى لَایَبْقَى مِنْکُمْ إِلَّا الْأَنْدَر»*

*☝به خدا سوگند شما خالص می شوید؛*
*☝به خدا سوگند شما از یکدیگر جدا می‌شوید؛*
*☝به خدا سوگند شما غربال خواهید شد؛*
*☝تا اینکه از شما شیعیان باقی نمی‌ماند جز گروه بسیار کم و نادر.*

*👈در این روایت شریفه امام صادق علیه السلام هشدار می‌دهد که خداوند شیعیان را در زمان غیبت دچار آزمایش بسیار سختی خواهد کرد و بسیاری از اشخاصی که منتسب به شیعه هستند غربال می‌شوند و خالص می‌شوند و از این میان گروه بسیار اندکی از شیعیان باقی می‌مانند.*

*✅ در این میان کسانی نجات خواهند یافت که:*

*1⃣خود را در زمان غیبت به امام زمان عجّل اللّه تعالی فرجه الشریف نزدیک و نزدیک تر کنند؛*
*2⃣خود را از رذایل اخلاقی پاک کنند و به صفات حسنه نیکو گردانند(تزکیه نفس کنند).*
*3⃣شناخت امام زمان -عجّل اللّه تعالی فرجه الشریف- و دعای فراوان برای فرج ایشان، تنها راه نجات در این دوران پر از فتنه است.*

📚بحارالانوار، ج5، ص216

🌀 فرج وسلامتی کامل امام زمان عجل الله ویارانش  با عافیت بزودی صلوات 🌀

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

یا ابا صالح المهدیﷻ‌
میگویند‌ تو را‌ که به این اسم صدا زنیم نگاهِ دیگری می‌کنی (:
خواستم بگویم که:
هر روز برای آمدنت دعا میکنیم ..
اما برای نیامدنت کارهای زیاد ...!💔

ماجرایی‌شده‌ایم

صاحبنـا♥️
اللهم‌عجل‌لولیڪ‌الفرج
...........
تعجیل‌درظهور‌و‌سلامتی‌مولا صلوات‌📿

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

بی‌تو چندیست که در کار زمین حیرانم

مانده‌ام بی تو چرا باغچه‌ام گل دارد

تا به کی یکسره یکریز نباشی شب و روز

ماه مخفی شدنش نیز تعادل دارد

هدیه به رسول الله خاتم الانبیا به نیابت از صاحب الزمان عج الله 

‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

هدیه به امیر المومنین علی علیه السلام  به نیابت از صاحب الزمان عج الله 

#خدای_قادر_الان_ظهور_را_برسان

⁉️ چرا امام زمان عجل الله زودتر به دادِ ما نمیرسند ؟

◽️مولا صاحب الزمان (عج) در دعای فرجِ الهی عظم البلاء... به ما یاد دادند که اینگونه دعا کنیم :

... فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَرِیباً 

کَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ

👈السَّاعَةَ السَّاعَةَ السّاعَةَ👉

الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ

در کل یعنی در دعاها از خدا بخواهیم که خدایا همین الآن فرج ما را برسان( فرج واقعی ظهور امام زمان است چون خودشان فرمودند و أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تُعَجِّلَ فَرَجَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ فَرَجَنَا بِفَرَجِهِمْ ) ولی متاسفانه اکثر ما مردم اگر دعایی هم میکنیم ظهور را نزدیک نمی بینیم و نزدیک نمیخواهیم در حالی که خداوند هر چه اکثر ما مردم بخواهیم همان را می دهد و امام صادق هم در دعای عهد به ما یاد دادند که اینگونه دعا کنیم عجل لنا ظهوره  إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيداً وَ نَرَاهُ قَرِيباً ✅ مثل جریان انار و حاکم و وزیر ناصبی کشور بحرین ... که محمد بن عیسی بحرینی و دیگر عُلما ۳ روز مهلت خواستند تا جواب حاکم را در مسئله ی انار بدهند وگرنه باید شیعیان کشته شوند یا ... پس علما و محمد بن عیسی بحرینی متوسل به امام زمان شدند و امام زمان در روز سوم به کمکشان آمدند و فرمودند جریان فریب انار را ... ✅✅✅ (اصل مطلب اینجاست) 👈 که محمد بن عیسی بحرینی گفت یا صاحب الزمان چرا زودتر به داد ما نرسیدید!؟ 💔💔💔حضرت فرمودند شما خودتون ۳ روز مهلت خواستید اگر در همان ساعت میخواستید من همان لحظه می آمدم به یاری شما 😭

❌ اولا اینکه اگر امام زمان تا به حال نیامده اند برای این است که متاسفانه اکثر ما مردم در این مدت بیش از هزار سال او را نخواسته ایم (چه قدر بدیم ما😭) چون واقعا اگر اکثر ما مردم دعا کنیم و او را بخواهیم او قطعا می آید، 

🟩 ثانیا حداقل اون عده ی قلیلی که خدا توفیق دعا بهشون داده باید توجه داشته باشند این نوع دعا کردن (یعنی الان و الساعه خواستن ظهور) وظیفه ی ماست و دستور امام زمان است اما اما اما حواسمان باشد در عین حالی که ظهور را الساعه از خدا میخواهیم در همین حال هم باید هر لحظه راضی باشیم به رضای الهی و نا اُمید نشویم و خدا را شکر کنیم  و وقت تعیین نکنیم  و استعجال نداشته باشیم که بگوییم که خدایا چی شد پس؟ چرا فرج نشد؟ و ... که مبادا خدایی نکرده مایوس شویم و دعا را رها کنیم و ...✅✅✅🌷🌷🌷 باید خود را با معرفت بار آورد به اینگونه که اگر خدا لطف کرد و به این قلیل دعا کننده، ظهورِ حضرت را تفضل کرد (يَا مَنْ يُعْطِى الْكَثِيرَ بِالْقَلِيلِ) خدا را شکر کنیم و اگر هم تفضل نکرد باز هم خدا را شکر کنیم و صبر کنیم و دعا را ادامه دهیم و راضی باشیم به رضای او ... هدف ما بندگی اوست تسلیم و اطاعت از اوست او فرموده اینگونه دعا کنید میگیم چشم،  هر چه او داد و نداد میگیم شکرت خدا، خدایا تو صلاح ما را میدانی، ما چه میدانیم جز هیچ، ما فقط وظیفه داریم تمام دستورات تو را اطاعت کنیم تو تعجیل بخواهی ما هم تعجیل میخواهیم تو تاخیر بخواهی ما هم تاخیر میخواهیم بندگی یعنی همین.

آنچه که از تو به ما رسیده تو به تعجیل امر کردی که حجت تو فرمود اکثروا الدعاء بتعجیل الفرج ...

🤲 خدایا همه ی ما را به بهترین نوع دعا و بندگی موفق بگردان بحق حضرت زینب👇

وَبَلِّغْهُ أَفْضَلَ مَا أَمَّلَهُ👆

یعنی فوق اُمیدش فوق میلش

خدایا زمان فرج امام زمان را فوق اُمیدش برسان بحق حضرت زینب

خدایا الساعه ظهور امام زمان را برسان بحق حضرت عباس

این دو 👆 یعنی  الساعه و أَفْضَلَ مَا أَمَّلَهُ کلام خود مولاست

اینها بهترینه در مورد زمانِ فرج👆

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج_الساع

هدیه به امام حسن مجتبی علیه السلام  به نیابت از صاحب الزمان عج الله 

.

.

گرچه‌این‌شهر‌شلوغ‌است،‌ولی‌باورکن!

آنچنان‌جای‌تو‌خالیست،صدا‌می‌پیچد..🥀:)

.

.

#الهم‌عجل‌الولیک‌الفرج

#کجایـےبابایی😕

❣  #سلام_امام_زمانم ❣

سلام علی آل یاسین..❤️

✨سلامی که بوی خوش یار دارد

دلت پر از عشق دلدار دارد

تعجیل در فرج آقا ۵ صلوات🌼

💐🍃همانا برترین ‌کارها،

کار‌ برای ‌امام ‌زمان است🍃💐

❣ #سلام_امام_زمانم❣ 

چہ کنم چہ چارہ سازم 

کہ شوم #فدای_مهدے

چہ کنم کہ من ببینم 

رُخ #دلربای مهدے💚

چہ خوش است آن زمانی

برسد کہ #زندہ باشم😔

منِ بینوای مسکین

شنوم صدای مهدے❤️

🌸#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🌸