🤔 تلنگر ❗
رميله می گوید :
در زمان امیرالمؤمنین علیه السّلام سخت بیمار شدم ؛ تا آنکه در روز جمعه قدری احساس سبکی کردم .
با خود گفتم : بهتر از هر چیز این است که آبی بر روی خود بریزم و پشت سر امیرالمؤمنین علیه السّلام نماز بخوانم .
همین کار را کردم .
آن گاه به مسجد رفتم .
✨ وقتی حضرت بالای منبر رفتند ، حال من دوباره سخت شد
وقتی امیرالمؤمنین علیه السّلام از مسجد برگشتند و داخل جایی به نام قصر شدند ، من هم همراه ایشان داخل شدم .
✨ ایشان به من فرمودند :
ای رمیله❗️دیدم به خودت می پیچیدی
عرض کردم : بلی - جریان بیماری خود را برای ایشان تعریف کردم و انگیزه حضور خود را در نماز بیان داشتم .
✨ حضرت فرمودند :
ای رمیله❗️هیچ مؤمنی بیمار نمی شود مگر اینکه ما هم به خاطر بیماری او بیمار می شویم و غمگین نمی شود مگر آنکه ما هم در غم او غمگین می شویم و دعایی نمی کند مگر آنکه به دعای او آمین می گوییم و سکوت نمی کند مگر آنکه ما برایش دعا می کنیم .
عرض کردم : يا امیرمؤمنان❗️
فدایت گردم ؛ این مربوط به کسانی است که با شما در قصر هستند
آن کسانی که در اطراف زمین هستند چطور
✨ حضرت فرمودند :
ای رمیله❗️هیچ مؤمنی در شرق و غرب زمین از ما غایب نیست
❗️ وقتی چنین عنایتی از جانب امام عصر علیه السّلام به مؤمنان وجود دارد ، چه سعادتی بالاتر از اینکه انسان به جای هر چیز برای تعجیل فرج خود آن حضرت با عشق ، نام مولایش را تبلیغ کند ، برایش دعا کند و برآورده شدن حاجات خود را به ایشان واگذار نماید ...
✨ امام علیه السّلام کریم تر از آن هستند که کسی ایشان را یاد کند امّا ایشان او را فراموش نمایند .
✨ خود ایشان در توقیع مبارکشان به شیخ مفید رحمة الله عليه فرمودند :
🍃 فَاِنّا نُحیطُ عِلماً بِاَنبائِکُم وَ لا یَعزُبُ عَنّا شَیءٌ مِن اَخبارِکُم . اِنّا غَیرُ مُهمِلینَ لِمُراعاتِکُم وَ لا ناسینَ لِذِکرِکُم .
✔️ ما به آنچه بر شما می گذرد احاطه علمی داریم و هیچ یک از خبرهای شما از ما پوشیده نیست . ما نسبت به رعایت حال شما کوتاهی نمی کنیم و یاد کردن شما را فراموش نمی کنیم .
👈 کسی که در زیارت روز جمعه اش می خوانیم :
🍂 اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا عَینَ اللهِ فی خَلقِهِ
🍂 سلام بر چشم خدا در میان آفریدگانش
👈 هم چنین است کسی که او را در زمان غیبتش با این عبارت زیارت می کنیم :
🍂 اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا حُجَّةَ اللهِ الَّتی لاتَخفی
🍂 سلام بر تو ای حجّت خدا که پنهان نیستی
📚 بصائرالدرجات : باب۱۶ ، ح۱
📚 الاحتجاج : ج۲ ، ص۳۲۳
📚 بحارالأنوار : ج۱۰۲ ، ص۲۱۵
🤲اللهم عجل لولیک الفرج🤲
⚘لبیک یا مهدی⚘