2777
2789
عنوان

راز یک حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 21557 بازدید | 1507 پست

❴ ♥️ماندِه‌فقط‌یِڪ‌اِمضـٰا....❵

زِندِگۍ‌حِڪمَت‌دآرِھ

عِشق‌عِلَّت‌دآرِھ

خِیلی‌قِیمَت‌دآرِھ‌

این‌ڪِہ‌بَرآت‌میمیرَم‌

وآقِعیَت‌دارِھ،دآرَم‌مَن‌

هَوآ؎ِموڪِب‌ومَشایِہ

میمیرَم‌بَرآ؎ِپایین‌ِ‌پا؎ِ

ضَریحِ‌باصَفـٰآ؎ِاَربابَم..

||حالـا‌تمـآم‌دغدغہ‌ۍ‌من‌این‌شدھ‌حُ‌ـسین

ایـن‌اربعیـن‌ڪربلآ‌میبـرۍ‌مرا . .

اَلسَّـلام‌ُعلَیڪ‌یـٰاابـٰاعَبـداللّٰـھ..🤍

𑁍•┈•𑁍𑁍•┈•𑁍

❍°•أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج❍

○ ┈••✦💚✦••┈

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

دوستم اومده از کربلا 

سوخته دلمو با خاطرات 

اورده برام آب فرات

وای وای وای

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باز هم باید از دور به آقا سلام بدیم😭😭

حسین آرام جانم 😭😭😭😭حسین روح و روانم 😭😭😭😭

به تو از دور سلام 😭به حسین علیه السلام از طرف وصله ناجور سلام 😭

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

💠تلنگرانه 

‌ 💕«غـــــرور»

هـديه ى شيطان است

و 

«محـــبت»

هـديه ى خـداوند،است ؛

عجیبــه...

هـديه ى شيطان را به رخ هم ميكشيم و

هــدیه ى خـداوند را از يكديگر پنهان میکنیم

🎍🌺🎍🌺🎍🌺🎍🌺🎍

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

❴ ♥️ماندِه‌فقط‌یِڪ‌اِمضـٰا....❵ زِندِگۍ‌حِڪمَت‌دآرِھ عِشق‌عِلَّت‌دآرِھ خِیلی‌قِیمَت‌دآرِھ‌ ای ...

😭😭

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 😭✋🏻

صلی الله علیک یا ابولفضل العباس علیه السلام 😭✋🏻

من یه نوکر در به درم

چند ساله همه اش منتظرم 

اسمم در بیاد برم حرم 

وای وای وای 

لیست زائرا دست کیه 

هی خط میخورم 

چه سریه  

میگن دعوتا با بی بی ائه

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

بچه ها من شوهرم رفته کربلا این عکس رو امشب فرستاده 

به نیابت از همه ی شما دوستان دل شکسته ام 

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ 😭

حسین آرام جانم 😭😭😭😭حسین روح و روانم 😭😭😭😭 به تو از دور سلام 😭به حسین علیه السلام از طرف وصل ...

😭😭😭