2777
2789
عنوان

راز یک حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 21557 بازدید | 1507 پست
من یه نوکر در به درم چند ساله همه اش منتظرم  اسمم در بیاد برم حرم  وای وای وای  ل ...

😭😭😭

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

*#یامهــــ🌼ــــــدی*

*✍🏻عبید بن زراره میگوید: از امام صادق علیه السلام پرسیدم: گناهان ڪبیره ڪدام اند؟*

*آن حضرت فرمود: گناهان ڪبیره در نوشتار امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام هفت چیز است؛*

*✿⇦ربا گرفتن*

*✿⇦ڪشتن انـسان*

*✿⇦ڪفر به خداوند*

*✿⇦عاق پدر و مادر شدن*

*✿⇦خوردن مال یتیم بہ ناحق*

*✿⇦فرار از جهاد و تعرب بعد از هجرت*

*✍🏻عرض ڪردم: شما ترڪ نماز را از گناهان ڪبیره بہ حساب نیاوردید.!! حضرت فرمود: اولین چیزے ڪہ از گناهان ڪبیره برایت گفتم چه بود؟ عرض کردم: ڪفر بہ خداوند. حضرت فرمود: همانا تارڪ نماز ڪافر است

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ها من شوهرم رفته کربلا این عکس رو امشب فرستاده  به نیابت از همه ی شما دوستان دل شکسته ام&n ...

ان شاء الله به زودی قسمت شما بشه.ممنون گلم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

بعضی از آدم‌ها؛

ترجمه شده‌اند.

بعضی از آدم‌ها؛

فتوکپی آدم‌های دیگرند.

بعضی از آدم‌ها؛

با چند درصد تخفیف به فروش می‌رسند.

بعضی از آدم‌ها؛

فقط جدول و سرگرمی دارند.

بعضی از آدم‌ها؛

خط خوردگی دارند.

بعضی از آدم‌ها؛

را چند بار باید بخوانیم تا معنی

آن‌ها را بفهمیم.

و بعضی از آدم‌ها؛

را باید نخوانده کنار گذاشت.

از روی بعضی از آدم‌ها؛

باید مشق نوشت

و از روی بعضی از آدم‌ها جریمه…

🌼🌸 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

گاهی به احترام خودت

به حرف دلت گوش نکن

به احترام خودت نذار کسی غرورتو بشکنه

به احترام خودت نذار حرف هایی که

حقت نیست رو بشنوی

به خودت احترام بذار

تا بقیه هم بهت احترام بزارن

*❍●امام صادق علیه السلام فرمودند:*

*❍●آنگاه که بنده ای در نیمه شب با مولایش خلوت کند و با او به مناجات بپردازد، خداوند قلبش را نورانی می کند و چون بگوید:*

*(یا ربّ یا ربّ) خداوند جلیل می فرماید:*

*(لبیک ) بنده من ! درخواست کن تا عطایت کنم.*

*اسرار الصّلوة ،ص ۲۹۴*

❍●❍●❍●❍●❍●❍●

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

استغفرالله رَبی واتوبُ اِلَیه 

رفتیم بچه ها داغترینها 

دستت درد نکنه عزیز ان

به دلم افتاده سال ديگه كربلام ان شاءالله زيارت ارباب نصيب همه مون بشه

ان شاء الله 

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد