2777
2789
عنوان

راز یک حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 21557 بازدید | 1507 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اربعین شد ومن  بازهم جا ماندم😭😭😭

😭😭😭😭یعنی امسالم به ما نمی رسید یه کربلا آقا جانم 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

کجایی دلبرا❤️⁉️

نجف یا کربلا❤️⁉️

دعا کن تا شوم مقیم روضه ها🥹

العجَل العجَل یاصاحب الزمان 😭😭😭

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

هَمـین‌الان‌یِھویۍ‌رو‌بِہ‌کربلا

سَلام‌بده‌بِہ‌اربـٰابت‌..!

عـٰاشق‌کِہ‌برَاۍ‌سلام‌کَردن‌بہ

مَعشـوقِش‌بَھونہ‌نِمیخواد:))💔!'

#السَـلام‌ُعَلیک‌َیا‌ابـٰا‌عَبدالله‌

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

*شاید آن روز که سهراب نوشت:*

*تاشقایق هست زندگی باید کرد.*🌷

*خبری از دل پردرد گل یاس نداشت 💔*

*چه شقایق باشد،*

*چه گل پیچک ویاس*

*جای یک گل خالیست...*💔

*تانیاید مهدی،زندگی دشوار است...*🌼

*#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــ.🌼*

♥❧ #یا مهــــــ🌼ــــدی

♥❧  #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج

┉┉┉•••◂ 𖦹🌸🌤️🌸𖦹▸•••┉┉┉

「⃢🦋                                                           ┏━━🍃✨🍃━━┓

‌#آیت‌الله‌فاطمی‌نیا:✨

حضرت‌اميرالمومنين‌علیه‌السلام‌

به‌کميل‌می‌فرمايند:

هروقت‌ازچيزی‌ترسيدی،بگو

لاحول‌ولا‌قوة‌الا‌بالله🌱

چقدر‌اين‌فرمايش‌زيباست!

اين‌يعنی‌باوركن‌كه‌..

هيچ‌برگی‌هم‌بدونِ‌اذنِ #خدا ازدرخت‌جدانمیشود!

همه‌چيز‌به‌اذن‌الله‌است،اين‌شناخت‌خداست :) 💛

😭😭😭😭یعنی امسالم به ما نمی رسید یه کربلا آقا جانم 

باز هم باید از دور به آقا سلام بدیم😭😭

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

-روزیمـٰان‌ڪن‌سـَحری‌گوشـِه‌ی‌بـِین‌الحـَرمین

هـَوسی‌جـُزسـَفر‌کربُ‌بلآنیسـت‌مـَرا..:)

.

○ ┈••✦💚✦••┈ ○

🔹شاگردی از حکیمے پرسید: تقوا را برایم

توصیف کنید؟ 

🔸حکیم گفت: اگر در زمینے که پر از خار و خاشاک بود، مجبور به گذر شدی، چه مے کنی؟ 

🔹شاگرد گفت: پیوسته مواظب هستم و با احتیاط راه مے روم تا خود را حفظ کنم. 

🔸حکیم گفت: در دنیا نیز چنین کن،

تقوا همین است! از گناهان کوچک و بزرگ پرهیز کن و هیچ گناهے را کوچک مشمار، زیرا کوهها با آن عظمت و بزرگے از سنگهای کوچک درست شده اند...

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌

.همین الان یھویۍ رو بھ ڪربلا ،

سلام بده بھ اربابت . . . !

عاشق ڪھ برایِ سلام کردن بھ

معشوقش بھونھ نمیخواد💔( :.

*باید مثل حضرت رقیه(س) منتظر باشیم و انتظار بکشیم😔💔* 

*الّلهُمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّکَ‌الْفَرَج* 

○ ┈••✦💚✦••┈ ○

🔴 شوق دیدار امام زمان علیه السلام بزرگترین درس حضرت رقیه(س) به ما

🔹 بی‌تابی حضرت رقیه (علیها سلام) برای سختی‌ها و مصائب خودش نبود بلکه برای اشتیاق به دیدار روی امام زمان خود بوده است 

🔹 بنابر این بزرگترین درس حضرت رقیه علیها سلام به همه ما این است که باید مشتاق دیدار امام زمان خود باشیم.

🔹 در ادعیه‌ها و روایات برای دیدار امام زمان و اشتیاق برای این دیدار به روشنی و زیبایی بیان شده است:

_*🌷 اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ*_

_*🌷 اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ أَنْ تُرِیَنِی وَلِیَّ أَمْرِکَ*_