2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام شما تو اقدامید؟ دکترم میگفت اگه همسرت مشکل نداشته باشه تا 4 ماه با لتروزول بارداری اتفاق میفته& ...

سلام عزیزم آره من حدود 1 سال اقدامم شوهرمم مورفولوژیش کمه و کم تحرکی اسپرم داره خودمم البته پولیپ و آندومتریوز دارم دکتر بهم سه دوره لترزول داد که ماه پیش یه دوره خوردم و چند روز پیش پری شدم😭الان دارم دوره دومش رو میخورم 

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست 
بچه هالتلوزول چجوریه خیلی اسمشو شنیدم همه متونن بخورن؟؟

اره عزیزم از سوم پریودی شبی دوتا تا روز 7 پریودی ک میشه پنج شب بعد پاکی یک روز درمیان اقدام کن این باعث رشد فولیکول میشه 

قبلش چقدر تو اقدام بودین 

قبلش پریودی نامنظم داشتم 3ماه دارو داد بهم ک تنظیم بشه ، بعدش سونو ک رفتم گف اگه میخای بچه دارشی اقدام کنی pcoهستی بعدش ک رفتم دکتر لترزول داد با پرگناکر گف روز12بیاسونو ک فولیکول 17داشتم فک کنم ک بعدش امپول زدم و باردارشدم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
اره عزیزم از سوم پریودی شبی دوتا تا روز 7 پریودی ک میشه پنج شب بعد پاکی یک روز درمیان اقدام کن این ب ...

مرسی عزیزم این ماه نشدماه بعدامتحان میکنم

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
من .  بعد دو دوره  البته بعدعکس رنگی

منم الان دارم دوره دوم رو میخورم عکس رنگی هم چند ماه پیش گرفتم مشکلی نداشتم لوله هام باز بود

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست