2777
2789
چقدرم عالی خدابرات ببخشه

ممنون عزیزم ، دکترم گف اگه باردارنشدی این ماه بیا ک بفرستمت عکس رنگی خیالم راحت شه

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خدا میخام سریع حاجت دلتو بده 

انشالله ک دامن شما و استارتر هم هرچی زودتر سبز بشه

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
عکس رنگی منو نجات داد .  بعدش سریع باردارشدم  حالا بادکترت مشورت کن  میگن سه ماه ب ...

آره منم دکترم گفت فقط 3 ماه بخور اگه باردار نشدی دوباره بیا تا داروهاتو عوض کنم

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست 
خداخیرش بده.  شوهرت ازمایش اسپرم داده

آره مشکل داره مورفولوژیش خیلی کمه کم تحرکی هم داره رفتیم متخصص اورولوژی حالا شوهرمم داره دارو مصرف میکنه اونم الان قرص ویتامین سی و کیوتن و شبی نصف قرص کلومفین خورده دکترش گفت اگه بعد 2 ماه نتیجه نگرفتم بریم پیشش 

آره مشکل داره مورفولوژیش خیلی کمه کم تحرکی هم داره رفتیم متخصص اورولوژی حالا شوهرمم داره دارو مصرف م ...

توکل بخدا . 

ولی خواهرانه میگم مث من نکن فرصتها رو ازدست نده 

اگ خدای نکرده نگرفت بامشورت دکترت برو ای یو ای کن 

انشالله ک بحق اربعین امام حسین خدا بهت ببخشه

من قشنگ حالتو میفهمم

توکل بخدا .  ولی خواهرانه میگم مث من نکن فرصتها رو ازدست نده  اگ خدای نکرده نگرفت بامشور ...

انشاله دعا کن که این ماه باردار بشم چون خیلی دارم غصه میخورم و ناراحتم چند روز پیش که پری شدم کلی گریه کردم شوهرم عصبی میشه مجبورم جلوی اون خودمو سفت بگیرم. 

آره احتمالا هم باید ای یو ای کنم اگه نتیجه ندیدیم 

انشاله دعا کن که این ماه باردار بشم چون خیلی دارم غصه میخورم و ناراحتم چند روز پیش که پری شدم کلی گر ...

گریه . هه من خودمو میکشتم جلز ولز میکردم 

ک چرا باردارنمیشم من چ شبایی رو صبح کردم میگم ک میفهممت..

گریه و استرس سمه . مث من نکن. 

قوی باش 

خداا بخاه خودش به بهترین شکل ممکن بهت میبخشه 

چله یاسین وردار 

انشالله منت میزاره میاد قشنگ جان و قدمهاشو میزاره تو زندگیتون 

گریه . هه من خودمو میکشتم جلز ولز میکردم  ک چرا باردارنمیشم من چ شبایی رو صبح کردم میگم ک میفه ...

مرسی عزیزم باشه از امشب یاسین شروع میکنم که انشالله خدا به منم یه نی نی بده 🙏