2821
2789
ان شاءالله عزیزم فقط هر چی دکتر گفت انجام بده قرص لترورول باید همراه با آمپول باشه که اثر بذاره  ...

آخه دکتر بهم آمپول نداد فقط گفت لتروزول از روز 3 پریودم شبی دو تا تا 5 شب گفت اگه بعد 3 ماه نتیجه نگرفتی بیا تا درمان جدید شروع کنه

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آخه دکتر بهم آمپول نداد فقط گفت لتروزول از روز 3 پریودم شبی دو تا تا 5 شب گفت اگه بعد 3 ماه نتیجه نگ ...

دیدم بعضیا بدون آمپول هم باردار شدن  ولی خب اصلش باید با آمپول آزاد  سازی تخمک باشه که نتیجه  بده  میخوای اگه شروع  نکردی  دکتر دیگه برو،  من خودم پیش دکتر زنان‌  که کارش بيشتر  درمان نازایی بود رفته بودم خیلیا  نتیجه  گرفته بودند 

دیدم بعضیا بدون آمپول هم باردار شدن  ولی خب اصلش باید با آمپول آزاد  سازی تخمک باشه که نتی ...

این دوره لترزولم چند روز پیش شروع کردم  اگه این ماه نتیجه نگرفتم دکترم رو عوض میکنم یا هم میرم مراکز ناباروری 😔دعا کن این ماه نتیجه ببینم واقعا دیگه خسته شدم 

عزیزم تو رو خدا جواب بدین مشکل مادرتون چی بود ؟ منم دنبال تشخیصم

عزیزم من مادرم چون دارو گیاهی بیش از حد مصرف کرده بودن کبدشون مشکل پیدا کرده بود که دکتر یه سری دارو و آمپول ویتامین کا داد که خدا رو شکر بهتر شدن 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792