2777
2789
ان شاءالله عزیزم فقط هر چی دکتر گفت انجام بده قرص لترورول باید همراه با آمپول باشه که اثر بذاره  ...

آخه دکتر بهم آمپول نداد فقط گفت لتروزول از روز 3 پریودم شبی دو تا تا 5 شب گفت اگه بعد 3 ماه نتیجه نگرفتی بیا تا درمان جدید شروع کنه

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه دکتر بهم آمپول نداد فقط گفت لتروزول از روز 3 پریودم شبی دو تا تا 5 شب گفت اگه بعد 3 ماه نتیجه نگ ...

دیدم بعضیا بدون آمپول هم باردار شدن  ولی خب اصلش باید با آمپول آزاد  سازی تخمک باشه که نتیجه  بده  میخوای اگه شروع  نکردی  دکتر دیگه برو،  من خودم پیش دکتر زنان‌  که کارش بيشتر  درمان نازایی بود رفته بودم خیلیا  نتیجه  گرفته بودند 

دیدم بعضیا بدون آمپول هم باردار شدن  ولی خب اصلش باید با آمپول آزاد  سازی تخمک باشه که نتی ...

این دوره لترزولم چند روز پیش شروع کردم  اگه این ماه نتیجه نگرفتم دکترم رو عوض میکنم یا هم میرم مراکز ناباروری 😔دعا کن این ماه نتیجه ببینم واقعا دیگه خسته شدم 

عزیزم تو رو خدا جواب بدین مشکل مادرتون چی بود ؟ منم دنبال تشخیصم

عزیزم من مادرم چون دارو گیاهی بیش از حد مصرف کرده بودن کبدشون مشکل پیدا کرده بود که دکتر یه سری دارو و آمپول ویتامین کا داد که خدا رو شکر بهتر شدن