مشاورررر مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4139 عنوان کبد چرب 1888 بازدید | 9 پست دتاکس چای سبز یه محصول گیاهی برای پاکسازی و جلوگیری از ایجاد کبد چرب 💫هـیـچ اتـفـاقـی در ایـن جـهـان اتـفـاقی اتـفـاق نـمـی افـتـد💫 1401/06/25 | 00:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجه_مخملی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 463 @_گلبرگم_ اونجا تعطیل شد درخاس دوستی بدع همون قدر که خوشبختیه بقیه رو بخوای خوشبختی🌿🩵
silver96 عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 4751 خاکشیر رو مثل چایی دم کنید، ناشتا که معدتون خالیه بخورید. خوب میشیددو قاشق عسل طبیعی با لیمو و اب ولرم قاتی کنید بخورید، اینم خوبه برای پاکسازی گبد دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
_گلبرگم_ عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 1933 @_گلبرگم_ اونجا تعطیل شد درخاس دوستی بدع دادم من پیِ گمشده ام آمده ام . زنجان ۱۴۰۲
پادشاه_قلبم عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 5450 خاکشیر رو مثل چایی دم کنید، ناشتا که معدتون خالیه بخورید. خوب میشید دو قاشق عسل طبیعی با لیمو و اب ... پس رو من چرا تاثیری نداره آخه خدایا مهر کسانی رو که قسمتمون نیستن به دلمون ننداز
silver96 عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 4751 پس رو من چرا تاثیری نداره آخه والله یکی از آشناهای دور کبد چرب گرید ۲ داشت، همون خاکشیر رو یه مدت میخورد، البته رژیم غذایی رو هم رعایت میکرد خوب شدچند وقته که شما مصرف میکنید؟ بعد غذاتون آبغوره هم بخوزید همینطور سیاهدانه هم خیلی خوبه دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
پادشاه_قلبم عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 5450 والله یکی از آشناهای دور کبد چرب گرید ۲ داشت، همون خاکشیر رو یه مدت میخورد، البته رژیم غذایی رو هم ر ... من یه ماهه دارم خاکشیر میخورم تنها فرقی که کردم صورتم یه درجه روشن و شفافتر شده همین خدایا مهر کسانی رو که قسمتمون نیستن به دلمون ننداز
silver96 عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 4751 من یه ماهه دارم خاکشیر میخورم تنها فرقی که کردم صورتم یه درجه روشن و شفافتر شده همین مادر خودمم به تازگی متوجه شده کبدش چربهمیگم شما هم صورتتون پف کرده بود؟ دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
مشاورررر مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4139 من یه ماهه دارم خاکشیر میخورم تنها فرقی که کردم صورتم یه درجه روشن و شفافتر شده همین این محصول از۴گیاه : چای سبز و دارچین و گیاه کنگر فرنگی و خارمریم تشکیل شده برای کسی که گرید 3 هم داشتن هم کبدشون پاکسازی کرده 💫هـیـچ اتـفـاقـی در ایـن جـهـان اتـفـاقی اتـفـاق نـمـی افـتـد💫
رویایی_شیک عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 781 سلام. بچه ها اگر در مورد کبد چرب سوال دارید یا مشکوک به کبد چرب هستید پیشنهاد می کنم این مطلب رو مطالعه کنید، بهتون کمک میکنه تا بیشتر با علائم و درمان این بیماری آشنا بشید.https://drroxanaabbasi.com/درمان-کبد-چرب/