2777
2789

خاکشیر رو مثل چایی دم کنید، ناشتا که معدتون خالیه بخورید. خوب میشید

دو قاشق عسل طبیعی با لیمو و اب ولرم قاتی کنید بخورید، اینم خوبه برای پاکسازی گبد

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس رو من چرا تاثیری نداره آخه

والله یکی از آشناهای دور کبد چرب گرید ۲ داشت، همون خاکشیر رو یه مدت میخورد، البته رژیم غذایی رو هم رعایت میکرد خوب شد

چند وقته که شما مصرف میکنید؟ بعد غذاتون آبغوره هم بخوزید همینطور سیاهدانه هم خیلی خوبه

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
والله یکی از آشناهای دور کبد چرب گرید ۲ داشت، همون خاکشیر رو یه مدت میخورد، البته رژیم غذایی رو هم ر ...

من یه ماهه دارم خاکشیر میخورم تنها فرقی که کردم صورتم یه درجه روشن و شفافتر شده همین

خدایا مهر کسانی رو که قسمتمون نیستن به دلمون ننداز
من یه ماهه دارم خاکشیر میخورم تنها فرقی که کردم صورتم یه درجه روشن و شفافتر شده همین

مادر خودمم به تازگی متوجه شده کبدش چربه

میگم شما هم صورتتون پف کرده بود؟

این محصول از۴گیاه : چای سبز و دارچین و گیاه کنگر فرنگی و خارمریم تشکیل شده برای کسی که گرید 3 هم داشتن هم کبدشون  پاکسازی کرده 

💫هـیـچ اتـفـاقـی در ایـن جـهـان اتـفـاقی اتـفـاق نـمـی افـتـد💫

سلام. بچه ها اگر در مورد کبد چرب سوال دارید یا مشکوک به کبد چرب هستید پیشنهاد می کنم این مطلب رو مطالعه کنید، بهتون کمک میکنه تا بیشتر با علائم و درمان این بیماری آشنا بشید.

https://drroxanaabbasi.com/درمان-کبد-چرب/