2777
2789
عنوان

تصمیم مهم🫣👰🏻🥺🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 46 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😑😑😑 شوخی سرت نمیشه 

این شوخی نیست اولا بعد من بدخت یه مشکلی دارم نباید مسخرم کنی راستی در جواب بقیه عزیزان دختره ادم مومنی بود 

بخاطر همین نمیتونم فک کنم دروغه میگه و راستی گفت اگه فک میکنی دروغ میگم یه روز با مهدی قرار میزارم تو هم مارو بیین حالا بیان منو هی مسخره کنینن

همیشه هپی باشی
میترسم بهم دروغه نمیدونم خیلی حس گنگی دارم

نمیدونم حرف دخترو گوش کنم برم ببینم راست میگه اگه راست نمیگفت چرا بهم گفت اینکار کنه نمیدونم واقعا حالم خیلی بده

همیشه هپی باشی
چرا پسرخالت باید تو رو ببره همون کافه که اون دختره میشناسه؟بعدش هم باید خیلی رک به پسرخالت بگی.والبت ...

دختره میگفت مهدی رو تعقیب کرده تا بیینه من چه شکلیم که مهدی تصمیم گرفته باهام ازدواج کنه

همیشه هپی باشی
میترسم بهم دروغه نمیدونم خیلی حس گنگی دارم

فوقش باهم روبه رو میشن. بهتر از اینه بعدا بفهمی یکی از حسودیش اینارو گفته...من ب این مسئله دچار شدم قبلا اشتباه منو نکن...

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
فوقش باهم روبه رو میشن. بهتر از اینه بعدا بفهمی یکی از حسودیش اینارو گفته...من ب این مسئله دچار شدم ...

حرف بدی نیشت ولی اگه دروغ گفته پسر خالم دیگه اعتماد بهم نمیکنه و از من متنفر میشه

همیشه هپی باشی