2777
2789
عنوان

تصمیم مهم🫣👰🏻🥺🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 46 پست

چرا پسرخالت باید تو رو ببره همون کافه که اون دختره میشناسه؟بعدش هم باید خیلی رک به پسرخالت بگی.والبته که همه ی پسرا همچین کاری میکنن وتهش کات کردنه دختر چقد ساده باشه به عشق خیابونی دل ببنده و به ازدواج فکر کنه

دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه

در کل فکر نکن چون پسر خالته و کسی نگفته دختر بازه پس قطعا همین جوره و وفاداره 

حتی آدم برادر خودش هم نمی تونه بشناسه چه برسه پسر خاله اش

❤می خواستم زن زندگی ات باشم...زنی که پیش بند ببندد،،سیب زمینی ها را سرخ کند...زنی که فقط دستش در خانه ی تو بسوزد...و لک عادت ماهیانه اش بر ملافه های خانه ی تو بیفتد...می خواستم زن زندگی ات باشم...زنی که لنگه ی گوشواره اش را در خانه ی تو گم می کند...و صبح های زود،،بوی لاک قرمزش،،در اتاق خواب تو بپیچد...می خواستم زنی باشم که اکثر مریضی های عمرش،،صدقه سر زن بودن در خانه ی تو باشد...با این که خسته است برایت چای دم کند...وقتی بلیز بی آستین می پوشد حواسش باشد که پرده های خانه ات افتاده باشد...می خواستم سرم را با تو روی یک بالش بگذارم و دو تایی با هم بخزیم زیر یک پتوی مشترک...من با تک تک سلول هایم می خواستم زن زندگی ات باشم!!❤من لحظه به لحظه با تو عاشقانه در خیالم زندگی کرده ام گله ای نیست بعضی وقتا خیال بهتر از حقیقته 😞😞و اما خدایا باهات حرفا دارم نمی دونم کجای عدالته که صاحب جسم زن یه مرد باشه یه بار پدر ،،یه بار برادر،،یه بار شوهر و....خدایا مگه نگفتی بین زن و مرد فرقی نیست؟؟پس کوووو عدالتت؟؟قبولت دارما اما با منطقم جور در نمیاد که یه مرد به اسم غیرت و ناموس پرستی صاحب جسمم باشه برای محرم شدن با مرد دیگه ای از یه مرد اجازه بگیرم ....چرا نگفتی هر انسانی صاحب جسم و روح خودشه و باید خودش پاک بمونه و کسی حق نداره مالکش باشه خدایا چرااااااااااااا؟؟تو که عادلی تو که عدل داری چرا آخه؟؟چرا تو همه چیز بین زن و مرد فرق هست چرا مرد خیانت کنه لایق ببخشه زن خیانت کنه لایق مردن؟؟چرا آخه؟؟یا تو عادل نیستی یا بنده هات!!😔😔خدایا بیا برای یک بارم که شده عادلانه معامله کنیم من به یکتایی تو ایمان دارم اما با منطقم زندگی می کنم تو قواعد من بین زن و مرد فرقی نیست هر چی برای زن بده برای مرد هم بده و هر چی برای مرد خوبه برای زن هم خوبه ....اگر اینان مسلمانند یا رب کافرم گردان؛گر من کافرم از مسلک ایشان برم گردان!!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام  ببین شما مگه میخوای  با گذشتت ازدواج کنی  شاید پسرخالتون توبه کرده شما خبر ند ...

با یه دختر کلی زمان بوده بعد یک هفته پیش اون دختر عین یه اشغال گذاشت کنار مگه میشه توبه کرده این ادم شیاد تا ابد همینه 

Love by love♡sout korea  ♡lovly Kdram♡my languege is korean 태한민국 촣아해유 
با یه دختر کلی زمان بوده بعد یک هفته پیش اون دختر عین یه اشغال گذاشت کنار مگه میشه توبه کرده این ادم ...

شما از کجا میدونین با چشم خودتون دیدین با گوش خودتون شنیدین 

عزیز هیچوقت هیچوقت قضاوت نکنین 

اصل خدایه خدا خودش میبینه بندشو قاضی اونه

شما از کجا میدونین با چشم خودتون دیدین با گوش خودتون شنیدین  عزیز هیچوقت هیچوقت قضاوت نکنین&nb ...

برعکس تا جایی که بحث زندگیه خودت نه تنها قضاوت بلکه مهکوم هم باید کرد

Love by love♡sout korea  ♡lovly Kdram♡my languege is korean 태한민국 촣아해유 
آیا این داستان واقعیه ؟؟؟؟ چطور اون دختر رد شد و این پسر که چندساله باهمن نشناختش؟

عزیزم بجا اینکه بیای من بد بخت مسخره کنی برو به رفتارت فک کن من کمک خواستم ببخشید که شکل کافه رو نکشیدم 

عزیزم حساب کردن جلو ورودی بود با میز کا فاصله داشت ما تو حیاطش بودیم میفهمی حالا بازم امثال شما ها بیاین هی مسخره کنید

همیشه هپی باشی

واقعا واسه اون دسته ادماییی که میشن به بدختی ملت میخندن حالم بهم میخوره ایشالله سرتون بیاد بفهمید چه زجری میشکم 

حالا هی بیاین بگین فیلم هندیه ترکیه ایشالله سرتون بیاد دلمو بد شکوندین من نیاز به کمک دارم بعد میشنید منو مسخره میکنید

همیشه هپی باشی
پسرخالت وقتی گفتی مشکل برات پیش اومده گذاشتت و رفت ، صبر نکرد ببینه مشکلت چیه!!!

نه هس دروغ مو روغ گفتم که بره اخه دختره هی علامت میداد هی التماس میکرد 

همیشه هپی باشی