2821
2789
عنوان

سولاردام

| مشاهده متن کامل بحث + 22471 بازدید | 93 پست
خب فکر که خیلی از کار ها رو نمی شه باهاش انجام داد! 

پختن رو که میشه 

مثلا چند نفرین میخوای پیتزا بپزی توی بقیه باید دونه دونه بذاری توی فر چندتا میذاری یهویی اماده میشه 

یا غذاهای ذیگه تعداد بخوای درست کنی خیلی فوری میشه 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
درسته ولی راستش من با اینکه سالهای زیادیه که دارمش ولی درست بلد نیستم ازش استفاده کنم. 

مگه دفترچه راهنما نداره بخون استفاده کن 

بعدم تو اینترنت بزن مدل و مارک روش استفادش رو پیدا کن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اهوم فر تو کار می گن خوبه  به نظرم یک سولاردام بگیرم با یک فر تو کار  ولی باید سرخ کن بد ...

پلوپز چندکاره نگیر 

هر وسیله رو جدا بگیری بهتره

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
ببین دکمه پخت کوکو سبزی و اینا داره ولی مثل سرخ کرده نمیشه گریل هم فکر نکنم بتونه انجام بده

پس باید یک سرخ کن بدون روغن 

و یک ساندویچ ساز همراه با صفحه گریل هم بگیرم 

چند کاره پلوپزت خوبه؟  چه کارهایی انجام می ده؟  ازش راضی هستی؟

اره راضی ام. ارام پز پخت سریع بخار پز دم کردن ماست و ته دیگ داره

من برنج و خورش باهاش درست کردم. بخارپز کردم. مثلا خورش گذاشتم از شب داخلش تا صبح. یا گذاشتم بپزه و رفتم بیرون.

کیک و ماست هم میشه اما من درست نکردم.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

پلوپز چندکاره نگیر  هر وسیله رو جدا بگیری بهتره

چرا؟ خب اون همه وسیله بگیره برا چی؟ باید جای نگهداریش رو هم داشته باشه. ادم بعد که میره تو زندگی فقط میگه کاش یجوری میشد تعداد وسایلم کم میشه. به نظر من وسایل چندکاره خیلی بهترن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

فر توکار با ماکروفر بگیر. سرخ کن خیلی استفاده نداره. اسنک ساز و پلو پز چندکاره خیلی کارایی داره

آره فرتو کار 

به جای ماکروفر هم سولاردام 

شنیدم سرخ کن بدون روغن مصرف روغن رو میاره پایین و بهتر و خوب تر سرخ می کنه 

ساندویچ ساز و پلوپز چند کاره هم خوبه 

پختن رو که میشه  مثلا چند نفرین میخوای پیتزا بپزی توی بقیه باید دونه دونه بذاری توی فر چندتا م ...

فکر کنم یک سولاردام با یک فر تو کار و یک پلوپز چند کاره و ساندویچ ساز همراه با صفحه گریل و پخت شیرینی و یک سرخ کن بدون روغن بگیرم اینا همش خوب باشه 

یعنی کار هواپز، بخار پز، پلو پز، آرام پز، گریل و سرخ کردن رو می شه باهاش انجام داد؟ 

ببین هواپز و ارام پز و سرخ کردن رو با یه قابلمه هم میشه انجام داد.

اینا همه وسایلی هستن که سالی یکبارم استفاده نمیکنی ازشون بیخودی میخری. 

همون سرخ کردنم سینی فر رو میشه چرب کرد و داخلش تو فر سرخ کرد یا داخل یه تابه گرانیتی. وسیله زیاد و بیخودی نگیر

پلوپز چندکاره نگیر  هر وسیله رو جدا بگیری بهتره

خب پلو پز چند کاره، کاره هواپز و بخار پز و آرام پز رو هم انجام می ده 

یعنی همه این ها رو جدا بگیرم؟ 

هرکی پلو پز چند کاره داشته گفته خوبه و راضی بوده 

پختن رو که میشه  مثلا چند نفرین میخوای پیتزا بپزی توی بقیه باید دونه دونه بذاری توی فر چندتا م ...

دقیقا تو سلار یا فر کوچیک پیتزا و اینها به تعداد زیاد نمیشه

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز