2821
2789
عنوان

سولاردام

| مشاهده متن کامل بحث + 22476 بازدید | 93 پست
چرا؟ خب اون همه وسیله بگیره برا چی؟ باید جای نگهداریش رو هم داشته باشه. ادم بعد که میره تو زندگی فقط ...

نمیدونم هرکی یه نظری داره 

ولی وقتی چندکاره است خراب بشع کلش خراب شده ، ولی جدا باشه یکیش خراب بشه بقیه سالمه 

چجوری پلوپزت رو تبدیل میکنی؟ تنظیم درجه داره یا کار خاصی میخواد ارام پز و زود پز و اینا بشه

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
سرخ کن که میخوای بگیری کاملا بدون روغنه؟ هیچ‌روغنی نمیخواد؟ 

نمی دونم ولی اگر هم به خواد خیلی کم تر از سرخ کن با روغن هست حتی کم تر از این که به خوای تو قابلمه روغن زیادی بریضی و به خوای سرخ کنی 

البته من این جوری شنیدم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین هواپز و ارام پز و سرخ کردن رو با یه قابلمه هم میشه انجام داد. اینا همه وسایلی هستن که سالی یکب ...

منم دیروز بهش گفتم فقط وسایل ضروری و کاربردی 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
نمیدونم هرکی یه نظری داره  ولی وقتی چندکاره است خراب بشع کلش خراب شده ، ولی جدا باشه یکیش خراب ...

دکمه جدا داره برای هرکاری.

دیگه ادم نباید از الان به خراب شدنش فکر کنه که. من ده ساله هیچ کدوم از وسایلم خراب نشدن با اینکه مارک معروفم نیستن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

منم دیروز بهش گفتم فقط وسایل ضروری و کاربردی 

دقیقا.

نهایتا دیدی یه چیزی لازم داری پول جمع میکنی میخری یا میگی برات هدیه بیارن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خب پلو پز چند کاره، کاره هواپز و بخار پز و آرام پز رو هم انجام می ده  یعنی همه این ها رو جدا ب ...

پس خوبه دیگه

فکر میکردم مثل ابمیوه گیری اینا که جداش بهتره اینم جذاش بهتر باشع

تجربع شد👍

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
ببین هواپز و ارام پز و سرخ کردن رو با یه قابلمه هم میشه انجام داد. اینا همه وسایلی هستن که سالی یکب ...

خب دیگه 

یک دونه پلوپز چند کاره کار همه این ها رو انجام می ده 

درسته توی قابلمه و ماهی تابه هم می شه سرخ کرد ولی باید روغن زیادی مصرف بشه ولی توی سرخ کن بدون روغن مصرف روغن پا این میاد 

خب دیگه  یک دونه پلوپز چند کاره کار همه این ها رو انجام می ده  درسته توی قابلمه و ماهی ت ...

من داخل تابه گرانیتی یکم روغن میریزم درش رو میذارم پنج دقیقه بعدش درشو باز میکنم و سرخ میکنم مثل بیرون میشه.

سرخ کنم همین که درش بیاری راه بندازی بخوای سرخ کنی و... ترجیح میدی کلا تو تابه سرخ کنی. اینو خودت توی زندگی متوجه میشی.

همینطورم خیلی کارهای دیگه

چرا؟ خب اون همه وسیله بگیره برا چی؟ باید جای نگهداریش رو هم داشته باشه. ادم بعد که میره تو زندگی فقط ...

منم خودم همین نظر رو دارم 

به نظر من یک پلو پز چند کاره بهتر از خرید چند وسایله 

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز