2777
2789
عنوان

سولاردام

21830 بازدید | 93 پست

سلام 

من یک تاپیک دارم راجب سولاردام و فر و ماکرو فر و تستر و آوون توستر سوال پرسیدم کدوم بهتره 

با حرف هایی که بقیه زدن به این نتیجه رسیدم که سولاردام بهتره تو اینترنت هم یک چرخی زدم و یک تحقیقی کردم دیدم کاره همه این ها رو انجام می می ده 

حالا بازم راجب این ها نظراتتون رو بگین لطفا 

هرکی هم سولاردام داره بگه چجوری خوبه چه کارهایی انجام می ده ازش راضی یا نه؟ 

کیک کباب جوجه پیتزا بخار پز و... رو باهاش انجام دادم. سولاردوم ال جی دارم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ماکاروفر دارم زیاد ازش استفاده نمیکنم،فقط چند بار باهاش کباب مرغ و ماهی درست کردم و بیشتر برای نرم شدن نان که از فریزر در نیارم استفاده میکنم. در کل توستر خیلی دوست دارمو دوست دارم توستر بگیرم. 

چه کار هایی باهاش انجام می دی؟  توش می شه چیزی هم سرخ کرد؟  نظرت راجب اون های دیگه چیه؟& ...

من همه چیز توش درست میکنم جوجه کباب کیک و پیتزا و گرم کردن غذا و نون و بخار پز کردن سبزیجات و اینا چون ظرف مخصوص بخار پز هم داره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خوبه؟  راضی هستی؟  نظرت راجب اون های دیگه چیه؟

راضی ام اما به نظر من هیچ چیزی فر گازی که آتیش داشته باشه نمیشه. 

اگه با من بود و جا داشتم فرگاز میگرفتم حتما

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من ماکاروفر دارم زیاد ازش استفاده نمیکنم،فقط چند بار باهاش کباب مرغ و ماهی درست کردم و بیشتر برای نر ...

من خونمون یعنی الان خونه مامانم ماکروفر داریم خیلی استفاده می کنیم ازش 

تو ش غذا درست می کنیم 

غذا گرم می کنیم نون گرم می کنیم