2821
2789
عنوان

سولاردام

| مشاهده متن کامل بحث + 22471 بازدید | 93 پست
@baloot_dana    

اره میگن کار همه رو میکنه 

یکی از دوستان هم به جای ماکروفر از اینا گرفت اشعه هم نداره 

ولی بازم فر بزرگ لازمه برای مواقعی که جمعیت زیاده نمیشه از سولار استفاده کرد 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
پس کار بخار پز و هواپز و آرام پز رو هم انجام می ده؟ 

من یه پیج هم دارم تو اینستا یاد میده چطوری غذاها رو توش درست کنیم البته چون منوی فارسی داره روی خود دستگاه نیاز نیست زیاد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس کار بخار پز و هواپز و آرام پز رو هم انجام می ده؟ 

اره ولی خب به نظر من به صرفه نیست من خس میکنم برق زیادی برای این قضیه مصرف میکنه. من یه چندکاره پلوپز دارم برای این مصارف

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من خونمون یعنی الان خونه مامانم ماکروفر داریم خیلی استفاده می کنیم ازش  تو ش غذا درست می کنیم& ...

درسته ولی راستش من با اینکه سالهای زیادیه که دارمش ولی درست بلد نیستم ازش استفاده کنم. 

راضی ام اما به نظر من هیچ چیزی فر گازی که آتیش داشته باشه نمیشه.  اگه با من بود و جا داشتم فرگ ...

منظورت تنور گازیه؟ اره خوبه ماهم از اونا استفاده میکنیم

کارایی همش یکیه ولی همین سولار و فر بزرگ واقعا لازمه ، تنور گازی زمانش زیاد طولانی میشه

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
چه خوب  توش می شه چیزی هم سرخ یا گریل کرد؟

ببین دکمه پخت کوکو سبزی و اینا داره ولی مثل سرخ کرده نمیشه گریل هم فکر نکنم بتونه انجام بده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
منظورت تنور گازیه؟ اره خوبه ماهم از اونا استفاده میکنیم کارایی همش یکیه ولی همین سولار و فر بزرگ وا ...

تنور نه فر

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خب فکر که خیلی از کار ها رو نمی شه باهاش انجام داد! 

فقط باهاش نمیشه یخ زدایی کرد.

اره میگن کار همه رو میکنه  یکی از دوستان هم به جای ماکروفر از اینا گرفت اشعه هم نداره  و ...

اهوم فر تو کار می گن خوبه 

به نظرم یک سولاردام بگیرم با یک فر تو کار 

ولی باید سرخ کن بدون روغن و ساندویچ ساز از اون هایی که صفحه گریل و پخت شیرینی داره و از این پلوپز چند کاره هام بگیرم که همه کار انجام میده 

اهوم فر تو کار می گن خوبه  به نظرم یک سولاردام بگیرم با یک فر تو کار  ولی باید سرخ کن بد ...

فر توکار با ماکروفر بگیر. سرخ کن خیلی استفاده نداره. اسنک ساز و پلو پز چندکاره خیلی کارایی داره