2777
2789
الان دیدم کلی ویس گذاشته که ی پسری ازم خوشش اومده، من دوسش دارم اما مامانم نمیدونه و ما توی پارک باه ...

شماتت نمیکنم عزیزم، چون خودم بچه دارم 

اما تعجب میکنم از شما... که چرا دختر 8 ساله

اجازه داره تو گروهی عضو باشه و گوشی به دست باشه؟☹️

من حتی موقع شاد که مجازی بود... خودم جواب دوستای دخترم رو میدادم....  از طرف دخترم

چون دوست ندارم، گوشی دست دخترم باشه.... ویس و متن بفرسته و براش جذابیت داشته باشه گوشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا من بگم گه خوردم قبوله😂😂

عزیزم اگه بچه من با همین به قول شما محدودیتا بزرگ شده دلیلش دقیقا همین بود که یادبگیره  از همچین الفاظی استفاده نکنه به هر حال موفق باشید و ادامه بحث با شما رو ضروری نمیبینم خدا نگهدارتون 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
عزیزم اگه بچه من با همین به قول شما محدودیتا بزرگ شده دلیلش دقیقا همین بود که یادبگیره &nb ...

مطمئن باشید دختر شما هم نیمه پنهان داره، اصلا نمیگم بد یا خوب ولی این همه ادعای شناخت حتی از فرزند هم واقعیت نداره.

مطمئن باشید دختر شما هم نیمه پنهان داره، اصلا نمیگم بد یا خوب ولی این همه ادعای شناخت حتی از فرزند ه ...

قطعا داره همه ادمای  دنیا نیمه پنهان دارن مهم اینه نیمه روشنشون درست باشه به هرحال از بحث روانشناسانتون ممنون 

یهو دیدی نیمه پنهانش کار دستت داد😏 از روی تجربه میگم

نگران خودت باش عزیزم که نیمه پنهان و روشنت ماشاالله باهم باعث تحسینن 😁هزار الله واکبر 

اشتباه فکر می‌کنید این نیمه پنهان آدم‌هاست که باعث اعمال و رفتار ماست.

پس با این حساب من بچه ای با نیمه ای پنهان و درخشنده دارم خدا رو هزاران بار شکر فکر میکردم فقط ظاهرا موفقیتاش درخشنده است پس نیمه پنهانشم یه الماس نایابه ممنون از. تعریفتون دختر جون  خوشحالم کردی