2777
2789
عنوان

مهمون ناخونده

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 43 پست
شهرشون جای خوبی نیست اخه گرمه بشدتتتتتتتت وهیچ جای تفریحی چیزیم نداره تازه من خودم اصلا دوسندارم برم ...

بمونید تو خونشون جایی نرید یکم خرج بیوفتن دیگه نمیان 

تازه اونجا کار هم نکن

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ازیه شهر کوچیک که همسرم قبلا اونجاکارمیکرد چندسال قبل فقطوقتی کاردارن و میخان بیان زنگ میزنن شوهرم م ...

بنظرم شوهرت باید به دوستش بگه 

جاریم اینجوری بود که از یه شهر دور هر سال دوستای شوهرش میومدن اونم چندتا ماشین بشدت کثیف بودن اینم یبار گفت خودت بیا مشکلی نیست ولی خانوادتو دیگه همراهی نکن 

اونا هم رفتن و دیگه نیومدن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثن چجوری؟؟؟🙁

مثلا اینکه بگه خانمم سرکار هفته اولیه که اومده و هر روز تا دیر وقت سرکاره

یا اینکه مهمون دیگه داریم

یا اینکه خانمم مریضه کمر درد داره اکه دوست دارید بیاید ولی ممکنه نتونیم پذیرایی خوب کنیم

درسته ادم روش نمیشه ولی خب ایناخیلی پروان بعدم چندین باره ازشون پذیرایی کردم میتونست بگه خانمم نیست ...

به نظرم بگو شوهرت الان زنگ بزنه بگه خانومم براش کار پیدا شده و چند روزی نیست و متاسفانه نمیتونیم پذیرای شما باشیم❤

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

خوب ببین مهمون تو که نیستن. برو دنبال کارت اینا هم میخوان بیان بخوابن دیگه

نه عزیزم برای خوابشون نمیان میان شام بخورن ظهر یه کلمه به شوهرم گفتم میگفتی نیستیم اصلا قهرکرده ناراحت شده دیگه اگه بگم میرم که هیچی بعدشم خیلی بدم میاد ازاینکه غریبه هاتوخونم باشنو خودم نباشم

جالبم هست بهشون گفته بگید میایین یانه که خانمم شیفتشو جابه جاکنه بیادخونه کاراشو بکنه خب اگه یکم درک ...

نه عزیزم خودت هم مثل شوهرت نمیتونی نه بگی

فامیل که نیستن که بگی تا آخر عمر چشممون تو چشم همه

میگفتی شیفتمو نتونستم عوض کنم دیر میام خونه

یه چند دفعه بگید نیستیم و میخوایم بریم مسافرت برن هتل عادت کنن:/ همکار قدیمی شوهرتون انقدر نزدیک نی ...

خب مشکل منم همینه به شوهرم زنگ میزنن اونم نمیتونه بگه نه اونام ازخدا خاسته خودشونو تلپ میکنن رو سرمن.

مثلا اینکه بگه خانمم سرکار هفته اولیه که اومده و هر روز تا دیر وقت سرکاره یا اینکه مهمون دیگه دا ...

نمیدونم شاید بشه ولی معلومه که دروغن😶من نمیدونم چرا نمیتونم ازین کارا بکنم 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

خوب ببین مهمون تو که نیستن. برو دنبال کارت اینا هم میخوان بیان بخوابن دیگه

واقعا چجوری میتونید بذارید غریبه ها تنها تو خونتون بمونن؟ 🥲

به نظر من اگه شوهرت اینو میگفت باز اونا میومدن و اینجوری شوهرتم دروغگو میشد یا برای اینکه دروغگو نش ...

من میرفتم خونه مامانم راحت مجبورنبودم اینقدرکارکنم نه میدونم بدونن کسی نیست جلوشون خم و راست شه و ازشون پذیرایی کنه نمیان

نمیدونم شاید بشه ولی معلومه که دروغن😶من نمیدونم چرا نمیتونم ازین کارا بکنم 

خوب یا باید دروغ بگی یا مستقیم بگی دیگه

ببین اینطوری به این قضیه نگاه کن که اون طرف خودش یه حرکتی کرده که مستحق این برخورده

وگرنه آدم با مهمون معقول و محترم که اینطوری رفتار نمیکنه

میتونی پذیرایی مفصل نکنی میتونی عصر دیر بری خونه میتونی صبحونه نذاری بگی خودشون بخورن حالا یکی دو ...

خخیلی سواستفاده میکنن. من پذیرایی مفصل نمیکنم اصلا ولی بازم ازرو نمیرن زیادم باهاشون صحبت نمیکنم نه اینکه بی ادبی کنم و اخم و تخم سرسنگین برخوردمیکنم ولی فایده نداره اصلا

جالبم هست بهشون گفته بگید میایین یانه که خانمم شیفتشو جابه جاکنه بیادخونه کاراشو بکنه خب اگه یکم درک ...

اسی مقصر شوهرته تمام😐😐😐😐😐یعنی چی خانومم جابه جا کنه شیفتشو

نه عزیزم برای خوابشون نمیان میان شام بخورن ظهر یه کلمه به شوهرم گفتم میگفتی نیستیم اصلا قهرکرده نارا ...

زنگ بزن مادرت اینا هم بیان خونت بمونن