بچه ها همکار قدیمی شوهرم دست زن و بچه و مادرش و دخترعموشو گرفته بخاطر دکتر اومده شهرما بعدم چون کسی رو ندارن میان شب میمونن خونه ما اینقدرم رواعصابن که نگو چندباره اینجوری میان خودشونم میبینن که خونمون کوچیکه ایناکه میان مامجبوریم بریم واحد مادرشوهرم اینا بخوابیم منم اصلا خوشم نمیادخسته مونده ازسرکاراومدم بدو بدو شام درست کن و خونه تمیز کن یه ذره درک ندارن نوبت گرفتنم که میندازه گردن شوهرم اونم ازاین مطب به اون مطب امروزم دیر اومدن نوبتشون سوخت باز بگرد دنبال یه دکتر دیگه براشون اعصابم از دست کارای شوهرم بهم میریزه گاهی قدرت نه گفتن نداره اصلا بلد نیست خودش میبینه خستم میگفت خانمم نیست سرکاره اینهمه هتل و مسافرخونه من چه میشناسمشون که همش میان بالاسرمن تازه جالبم هست عین رییس روسا میان میشینن پدیراییشون کنی بعدم سفره بیاری و جمع کنی و ضرفارو هم بشوری یه ذره کمک نمیکنن
شهرشون جای خوبی نیست اخه گرمه بشدتتتتتتتت وهیچ جای تفریحی چیزیم نداره تازه من خودم اصلا دوسندارم برم ...
بمونید تو خونشون جایی نرید یکم خرج بیوفتن دیگه نمیان
تازه اونجا کار هم نکن
🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی میکنی، ذهنت سبکتر میشود. دیگر لباسهایی که سالهاست نپوشیدهای ذهنت را شلوغ نمیکنند. دیگر اشیای بیاستفاده در گوشهی خانه یادآور گذشتهای نیستند که رهایش نکردهای.تو یاد میگیری که آنچه ارزش نگهداشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظهای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
ازیه شهر کوچیک که همسرم قبلا اونجاکارمیکرد چندسال قبل فقطوقتی کاردارن و میخان بیان زنگ میزنن شوهرم م ...
بنظرم شوهرت باید به دوستش بگه
جاریم اینجوری بود که از یه شهر دور هر سال دوستای شوهرش میومدن اونم چندتا ماشین بشدت کثیف بودن اینم یبار گفت خودت بیا مشکلی نیست ولی خانوادتو دیگه همراهی نکن
درسته ادم روش نمیشه ولی خب ایناخیلی پروان بعدم چندین باره ازشون پذیرایی کردم میتونست بگه خانمم نیست ...
به نظرم بگو شوهرت الان زنگ بزنه بگه خانومم براش کار پیدا شده و چند روزی نیست و متاسفانه نمیتونیم پذیرای شما باشیم❤
🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی میکنی، ذهنت سبکتر میشود. دیگر لباسهایی که سالهاست نپوشیدهای ذهنت را شلوغ نمیکنند. دیگر اشیای بیاستفاده در گوشهی خانه یادآور گذشتهای نیستند که رهایش نکردهای.تو یاد میگیری که آنچه ارزش نگهداشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظهای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
خوب ببین مهمون تو که نیستن. برو دنبال کارت اینا هم میخوان بیان بخوابن دیگه
نه عزیزم برای خوابشون نمیان میان شام بخورن ظهر یه کلمه به شوهرم گفتم میگفتی نیستیم اصلا قهرکرده ناراحت شده دیگه اگه بگم میرم که هیچی بعدشم خیلی بدم میاد ازاینکه غریبه هاتوخونم باشنو خودم نباشم
مثلا اینکه بگه خانمم سرکار هفته اولیه که اومده و هر روز تا دیر وقت سرکاره یا اینکه مهمون دیگه دا ...
نمیدونم شاید بشه ولی معلومه که دروغن😶من نمیدونم چرا نمیتونم ازین کارا بکنم
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
خوب ببین مهمون تو که نیستن. برو دنبال کارت اینا هم میخوان بیان بخوابن دیگه
واقعا چجوری میتونید بذارید غریبه ها تنها تو خونتون بمونن؟ 🥲
میتونی پذیرایی مفصل نکنی میتونی عصر دیر بری خونه میتونی صبحونه نذاری بگی خودشون بخورن حالا یکی دو ...
خخیلی سواستفاده میکنن. من پذیرایی مفصل نمیکنم اصلا ولی بازم ازرو نمیرن زیادم باهاشون صحبت نمیکنم نه اینکه بی ادبی کنم و اخم و تخم سرسنگین برخوردمیکنم ولی فایده نداره اصلا
جالبم هست بهشون گفته بگید میایین یانه که خانمم شیفتشو جابه جاکنه بیادخونه کاراشو بکنه خب اگه یکم درک ...
اسی مقصر شوهرته تمام😐😐😐😐😐یعنی چی خانومم جابه جا کنه شیفتشو
نه عزیزم برای خوابشون نمیان میان شام بخورن ظهر یه کلمه به شوهرم گفتم میگفتی نیستیم اصلا قهرکرده نارا ...
زنگ بزن مادرت اینا هم بیان خونت بمونن