2777
2789
عنوان

به نظرتون حقوقمو بهم میده

116 بازدید | 14 پست

من شیش روز رفتم یه مغازه برای کار گفت ازمایشیه گفت بعد یه هفته تصمیم میگیریم بیاین یا نه

گفت تاحالا کسی اومده مناسب کار نبوده گفتیم شماره حساب و خدافظ

بعد الان سوالم اینه اگه من از امروز دیگه نرم و بهش پیام بدم که نمیام به نظرتون بهم پولی میدن یا نه؟ آخه الان شیش روزه یه هفته نشده و این که خودشم بهم نگفته برو و ازمم راضی نیست و نمیدونم نگهم داره یا نه ولی به نظرم بخواد نگهم داره فقط بخاطر این که کسی دیگه نیومده برای کار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا بمون خوب تا یکی و پیدا کنه اگه نمی خوادت بعد پولتو بگیر و برو

اونا خودشونم اونجا هستن و این که خیلی وقته رو در اگهی زده که به یه همکار نیازمندیم ولی کسی نمیاد اصن

چرا پشیمون شدی؟؟ پس بزار همون یک هفته بشه حداقل بعد بگو نمی خوام 

تاپیکای قبلیمو بخونی درموردش نوشتم

چون همش گیر میده باید فروش بالا ببری با مشتری صحبت کنی جنس نشونش بدی تا او یچیزی بخره یوقتایی نیستش بعد که میاد میگه کسی اومد چی میخواست دیروز من اونور بودم مشتری اومد داخل بلند با لحن بداخلاقی صدام زد گفت خانم... مشتری اینجاست بیاین صحبت کنین راهنماییشون کنین حالا مشتری هم هیچی نپرسیده ها اخه اینطور که نمیشه همش بچسبی به مشتری 

منم صدام بلند نیست هی میگه بلند صحبت میگه بهم میگه من روز اولی باهات شرط کردم

شما ک شش روز موندی یک روز رو هم بمون تا تکلیف معلوم بشه

آخه اون بگه بمون هم من نمیخوام بمونم آخه 

و این که میترسم یک هفته بمونم بعد بگه نقشه داشته فقط یه هفته بیاد

تاپیکای قبلیمو بخونی درموردش نوشتم چون همش گیر میده باید فروش بالا ببری با مشتری صحبت کنی جنس نشونش ...

ببین این کار شاید با روحیه ات جور نیست چون چیزایی که صاحاب کارت ازت می خواد طبیعیه.. اون فکر اینه که مشتری نپره و بتونی جنس بیاری و ببری  و با زبون بازی کاری کنی خرید کنه

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

آخه اون بگه بمون هم من نمیخوام بمونم آخه  و این که میترسم یک هفته بمونم بعد بگه نقشه داشته فقط ...

خب اگ دوس نداری بری بیخیال پولت شو ارامشت مهمتره تاحقوق۶روز

میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث 
ببین این کار شاید با روحیه ات جور نیست چون چیزایی که صاحاب کارت ازت می خواد طبیعیه.. اون فکر اینه که ...

بداخلاقه بد حرف میزنه

اصلا مشتری ها خوششون نمیاد مشتری بهشون بچسبه و هی چیزی نشونشون بده مگر این که خودشون سوالی داشته باشن و دنبال چیزی بگردن 

این میاد میبینه مشتری دس خالی رفته بحث. میکنه خب ممکنه کسی نپسنده به من چه

شما خودت بری مغازه بدون سوالی دوس داری هی فروشنده بهت بگه اینو ببین اونو ببین؟

بداخلاقه بد حرف میزنه اصلا مشتری ها خوششون نمیاد مشتری بهشون بچسبه و هی چیزی نشونشون بده مگر این که ...

اگه اخلاقش خوب نیست که هیچی پس بیخیال شو.... خوب معمولا اینجوری ان که میان میچسبن ولی کوتاه مثلا بپرس چیزی خواستین بگین بیارم براتون با لحن خوب و اخلاق خوش مثلا...نه اینکه سیریش بشی   

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

اگه اخلاقش خوب نیست که هیچی پس بیخیال شو.... خوب معمولا اینجوری ان که میان میچسبن ولی کوتاه مثلا بپر ...

اخه میگن باید جنس نشون بدی

یبار اومد گفت فروش کمه اینحوری فایده نداره و اینا