ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کار تو حوزه پزشکی که اصلا نمیتونه.حتی یه دانشجو پزشکی این اجازه رو نداره ک تو اکانتش اسمشو دکتر بنویسه و خلاف قانونه که متاسفانه تو مملکت ما به این توجه نمیشه چون تو کشورهای دیگ گیر میدن.کارهای دیگ میتونه
انقدر درس میخونه که نگو کل زندگیش با درس میگذره اول کنکور الانم ۳ سال دانشجو
دوستامم هست موهای سرشون ریخته و اصن تفریحی ندارن بهرحال برای رسیدن به یه چیزی باید از یه چیزایی بزنی ولی انقدر توش غرق شی ک زندگیتو از دست بدی اصن درست نیست چون فرسودگی جسمی و روانی میاره
اونایی که علاقه دارن بحثش جداس.خیلیا هست تو دنیا تو شبانه روز ۳و۴ ساعت میخوابن و کار میکنن .اما چون تو کشور ما شرایط جامعه اونا رو به رشته ای کشونده ک اصن علاقه ندارن باعث فرسودگی میشه.علاقه داران ک تکلیفشون مشخصه چون مهم عشق کردن ک تو توی سرکار خودت حال میکنی که فرقی با تفریج نداره چون خودم اینو حس کردم میکنم دارم میگم