2777
2789
مثلا چ کاری منظورته.

دوسدارم دارمد داشته باشم الان شغل تمام وقت دارم 

نمیدونم با حجم درسا میشه کار کرد یا نه 

بعد چون خیلی وقته دارم کار میکنم حس بدی دارم که کار نکنم

گفتم کسی شاید تجربه داشته باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار تو حوزه پزشکی که اصلا نمیتونه.حتی یه دانشجو پزشکی این اجازه رو نداره ک تو اکانتش اسمشو دکتر بنویسه و خلاف قانونه که متاسفانه تو مملکت ما به این توجه نمیشه چون تو کشورهای دیگ گیر میدن.کارهای دیگ میتونه 

دوسدارم دارمد داشته باشم الان شغل تمام وقت دارم  نمیدونم با حجم درسا میشه کار کرد یا نه  ...

اره بابا وقت داری همیشه نگران نباش.

فوقش یک سال و نیم اخر یکم خسته میشی به خاطر کشیکا. وگرنه اوکیه

کار تو حوزه پزشکی که اصلا نمیتونه.حتی یه دانشجو پزشکی این اجازه رو نداره ک تو اکانتش اسمشو دکتر بنوی ...

میدونم رشته رو گفتم که با توجه به حجم درسا بهم پیشنهاد بدند

انقدر درس میخونه که نگو کل زندگیش با درس میگذره اول کنکور الانم ۳ سال دانشجو

دوستامم هست موهای سرشون ریخته و اصن تفریحی ندارن بهرحال برای رسیدن به یه چیزی باید از یه چیزایی بزنی ولی انقدر توش غرق شی ک زندگیتو از دست بدی اصن درست نیست چون فرسودگی جسمی و روانی میاره

چه کاری بهتر از درس خوندن برای من که لذت داره

اونایی که علاقه دارن بحثش جداس.خیلیا هست تو دنیا تو شبانه روز ۳و۴ ساعت میخوابن و کار میکنن .اما چون تو کشور ما شرایط جامعه اونا رو به رشته ای کشونده ک اصن علاقه ندارن باعث فرسودگی میشه.علاقه داران ک تکلیفشون مشخصه چون مهم عشق کردن ک تو توی سرکار خودت حال میکنی که فرقی با تفریج نداره چون خودم اینو حس کردم میکنم دارم میگم