2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فرهنگیان خوندم و دارم میرم فیزیو البته اینا بخش علمی کارمه چون تو ایران علم رو دنبال کردن صرفا کف ...

ایران مشاغل خدماتی فقط درامد دارن و هرچی بیشتر بری سمت علم نابودتر میشی   

بله عمران خوندم  از مهر انشالله پزشکی

خوب پس یه کاری بکن بزرگوار.یه پیچ تو اینستا بزن تو حوزه کنکور و روانشناسی و سبک زندگی امروزی چه در حوزه پزشکی و روانشناسی و رشد فردی کار کن.بهت قول میدم خوب کار کنی واهل مطالعه باشی بازارت زود میگیره فقط باید اهل تحقیق و مطالعه باشی همین.

ایران مشاغل خدماتی فقط درامد دارن و هرچی بیشتر بری سمت علم نابودتر میشی    

اره ولی خوب علم به نظرم خیلی خوبه.من الان ورزشکار حرفه ای فوتبال که از دوستان میشناسم که بخاطر ادامه ندادن تحصیلش پشیمونه و میگ کاش هر دو رو ادامه میدادم.قطعا شما برای دخترت و پسر مادر یا پدر با درک وشعور تری میشی که بهت افتخار میکنن خانوادت

پیج زدن در آمد داره؟

اره من الان یکی از دوستان دبیرستانشو تموم کرد تو حوزه روابط و روانشاسی با اینکه تحصیل اکادمیک نداره و صرفا با خوندن کتاب های خوب در بازار تونسته به کسب درآمد بپردازه

اینا زندگیشون برفناس.زندگی نمیکنن که

نه اینکه من و امثال من که خانه دارهسنیم و بیکار و الاف زندگی میکنیم ؟ باز درس خوندن در پزشکی یه هدفه  که اخرش خوشه .  اما ماها چشم باز خواهیم کرد میشیم ۵۰ ساله های بشدت افسرده .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نه اینکه من و امثال من که خانه دارهسنیم و بیکار و الاف زندگی میکنیم ؟ باز درس خوندن در پزشکی یه هدفه ...

کلا باید زندگی رو تعادل باشه اونا از اون ور بوم در صورتی که علاقه نداشته باشن افتادن شما از این ور بوم

کلا باید زندگی رو تعادل باشه اونا از اون ور بوم در صورتی که علاقه نداشته باشن افتادن شما از این ور ب ...

اره من به یادگیری علم علاقه دارم‌. و به خیچی چیز دیگه علاقه ندارم به این علته 

راضی ام تا اخر عمرم فقط درس بخونم 😄

اما خانوادم نذاشتن 😑

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اره من به یادگیری علم علاقه دارم‌. و به خیچی چیز دیگه علاقه ندارم به این علته  راضی ام تا اخر ...

بزرگوار اینکه بگم واسه هیچ چیز دیر نیست حرف بی پایه اینستاگرامی زدم اما واسه یه سری رشته ها دیر نشده مثلا امروز چند تا از دوستان تو ۳۰ سالگی پزشکی قبول شدن