2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2068 بازدید | 117 پست
درامدانچنانی نداره هرجامیره بیرونش میکنن روسوم چون شباتاسه بیداره میکشه وتوگوشیشه صبم دیرمیرسه سرکار ...

برا چی تحملش میکنی 

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مرسی ولی فک نکنم بتونه کاری کنه کلاایناخانوادتن ذاتشون خرابه همه داداشاشم که زن دارن کارای کثفتکاری ...

گلم مثل خودمی. مدرک میخای چکار. بهش بگو دیگه نمیخام زندگی کنم. بگو من نباشم تو خوشی. منم میخام جدا بشم. مهرتو بذار اجرا

علت زیاد شدن خیانت مردا اینه که اجازه بهشون داده میشه هم جامعه و هم خانواده. اگر یه زن خیانت کنه هم ...

اگه بدونیدکع چطوری ام باهاش اینارونمیگین همه مث هم نیستن ایناذاتشون خرابه کلاهمشون همینطوری هستن هفتاداداشن همه همینطورن که خودم به چشم دیدم خب توهرسختی کنارش بودم هستم دلداریش دادم سرکارنمیره بیرونش میکردن بازم دلداریش میدادم هیچ وقت نشدحتی اگه حالم بدباشه نشدکه جواب هم خابیشوندم همه جاپشتش بودم دیگه چیکاربایدمیکردم خودشم همیشه میگه که توبهترینی ولی بازم ازارم میده زجرم میده دیگه تحمل ندارم دنبال راهیم که جداشم دیگه بلاترازسیاهی رنگی نیس چنبارخیانت کردخودموبه اون راه زدم بااین که قرص خوردم خودکشی کردم بازم به روش نیاوردم حتی رفت باخالمم دوست شدباهاش خابیدچن سال پیش خب دیگه بایدچیکارمیکردم بخداهرچی سرم اومدازسادگی خودم اومد

اگه بدونیدکع چطوری ام باهاش اینارونمیگین همه مث هم نیستن ایناذاتشون خرابه کلاهمشون همینطوری هستن هفت ...

با یه وکیل صحبت کنید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
گلم مثل خودمی. مدرک میخای چکار. بهش بگو دیگه نمیخام زندگی کنم. بگو من نباشم تو خوشی. منم میخام جدا ب ...

بچمونمیده همش منوبابچم تهدیدمیکنه یامیگه جداشی یه روزمیام درخونت دروکه بازکنی روت اسیدمیریزم 😭

اگه بدونیدکع چطوری ام باهاش اینارونمیگین همه مث هم نیستن ایناذاتشون خرابه کلاهمشون همینطوری هستن هفت ...

مهریه اگه داری بزار اجرا و اعتیادش رو ثابت کن

با مورد اعتیاد راحتتر کارت پیش میره تا اثبات خیانت

واین نیز بگذرد....

فقط میتونم بگم خدا نگذره از مادرش که به جای اینکه جلوی پسرشو بگیره تشویقش میکنه الهی آتیش به قبرش بب ...

اره پنج تاخواهرشوهرم دارم که به ظاهرجلومون باهامون خوبن بازفیلمای دوستاشونورقصاشونوعکساشونوبه شوهرامون نشون میدن میگن ببین چقدرخوشگله چقدرقشنگ میرقصه خودشون جورمیکنن واسه داداشاشون مادرشم کع باپسراش رفیقه 

مهریه اگه داری بزار اجرا و اعتیادش رو ثابت کن با مورد اعتیاد راحتتر کارت پیش میره تا اثبات خیانت

خداکنه دیگه بخداتوانی برام نمونده دیگه نمیتونم بااینم کناربیام اخه بچم چه گناهی کرده که هروزشاهداشکای یواشکیم باشه 

خداکنه دیگه بخداتوانی برام نمونده دیگه نمیتونم بااینم کناربیام اخه بچم چه گناهی کرده که هروزشاهداشکا ...

ببین یا اگه میتونی دنبال کار ودرآمد باش واسه خودت بعد جدا شو یا از خانوادت کمک بگیر حیف عمر وجوونیت هست که به پای چنین خانواده بی حیایی صرف کنی زیاد هم پیش شوهرت خودت رو دامنگیر بچه نشون نده پروتر وگستاخ تر میشه به فکر خودت باش 

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔