2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2068 بازدید | 117 پست
اونی که خیانت کنه و کسی پشتش باشه مزه خیانت و عشق و حال میمونه زیر دندونش  خودتو پیرش نکن اگه ...

بچه دارم یه دونه وای بخاطراخلاق گندش دیگه بچه دارنشدم بااینکه همه گفتن بچت تنهاست یکی بیار

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بدون اجازه از همسر اولش صیغه کرده  و صیغه نامه میخاد دادگاه

اینا رو داری جدی میگی ؟

واقعا فکر کردی تو دادگاه براشون مهمه ؟

اجازه برای عقد دائم از زن اول میخوان نه صیغه

حتی همون هم مرد میتونه بدون اطلاع زن اولش عقد کنه یکی دیگه رو

بازم قاضی حق رو به مرد میده .....

صیغه نامه هم همه میدونن جور کردن محصریش که هیچ کاری نداره، و البته دلیلی هم نداره ..... عزیزم اینجا ایران هست ....  واقعا خیانت مرد دلیلی که زن بتونه با استناد بهش طلاق بگیره نیست

اونایی که طلاق میگیرن با شوهر یه جورایی توافق میکنن.....

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

مرسی ولی فک نکنم بتونه کاری کنه کلاایناخانوادتن ذاتشون خرابه همه داداشاشم که زن دارن کارای کثفتکاری ...

ببین برو پیشش این از مشاوره هاییه که دادگاه معرفی میکنه کارش حرف نداره داستانتو بگی اون بهت میگه درست شدنی هست یا نه

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
بچه دارم یه دونه وای بخاطراخلاق گندش دیگه بچه دارنشدم بااینکه همه گفتن بچت تنهاست یکی بیار

آره بچه دار نشو بلکه انشالله سرش به سنگ خورد هروقت اعتماد کامل داشتی بهش اونموقه دومی رو بیار

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

مرسی ولی فک نکنم بتونه کاری کنه کلاایناخانوادتن ذاتشون خرابه همه داداشاشم که زن دارن کارای کثفتکاری ...

بخوای طلاقم بگیری بهت میگه چیکار کنی ضرر نکنی

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
😭😭دق کردم دیگه باکدوم اخلاقش کناربیام معتادهس اخلاقش سگ سرکاردرستوحسابی نمیره فقط به خودش میرسه کث ...

اعتیاد باز دلیل موجه تری برای طلاق هست تو دادگاههای ایران

خرج زندگیتون و از کجا میارید ؟

درآمدتون چطوره ؟

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

آره بچه دار نشو بلکه انشالله سرش به سنگ خورد هروقت اعتماد کامل داشتی بهش اونموقه دومی رو بیار

سرش به سنگ نمیخورخ دارم ده سالع باهاش زندگی میکنم ولی دیگه تحمل ندارم ولی ازهمه بدتراین داغونم میکنه که چتاشوبهش نشون میدم گردن نمیگیره 

این جور افراد بچه را میدن به مادر

آره .... بچه براشون مزاحمه

اگر مادر نشون نده که بچه نقطه ضعفش هست

بچه رو محاله نگه دارن

اعتیاد باز دلیل موجه تری برای طلاق هست تو دادگاههای ایران خرج زندگیتون و از کجا میارید ؟ درآمدتون ...

درامدانچنانی نداره هرجامیره بیرونش میکنن روسوم چون شباتاسه بیداره میکشه وتوگوشیشه صبم دیرمیرسه سرکارش چن ساعت دیرترخب هرجامیره بیرونش میکنن کارازادانجام میده مث بنای اینا

علت زیاد شدن خیانت مردا اینه که اجازه بهشون داده میشه هم جامعه و هم خانواده.

اگر یه زن خیانت کنه همه جلوش میایستن از خانواده خودش گرفته تا جامعه ولی مرد رو زیرسبیلی رد میکنن. از نظرشون یه چیز طبیعیه. بعد وقتی اینطوریه شما شکایت هم بکنی براحتی نمیتونی ثابتش کنی. اینطوری نیست که با چهار تا پیام و عکس و اینا دادگاه حق رو به شما بده. 4 تا شاهد (مرد) اونا رو باید در حال خیانت دیده باشه بیاد شهادت بده که عمرا بتونید پیدا کنید.

کلا بنا بر بررسی این موارد گذاشته نمیشه و شکایت شما میره تو کشو میزها و خاک میخوره.

تو این شرایط راههای شما: اولا برید با یه وکیل مشورت کنید. توی دادگستری ها وکلای رایگان برای مشاوره هستن. شرایطتون رو بگید و راهنمایی بگیرید. یا منتظر بشید خسته بشه و در طول این مدت سوهان روحش نشید چون هرچقدر باهاش لجبازی کنید و دعوا راه بندازید بیشتر اونو بسمت اون زن میکشونید.

در کل اینو در نظر داشته باشید که اغلب این زن یا شوهر هستن که همسر رو به سمت خیانت میکشونن. کمی هم در مورد رفتارهاتون فکر کنید.

نمیخوام بگم تقصیر شماست ولی معمولا ما به رفتارهامون و حساسیتهای طرف مقابلمون خوب دقت نمیکنیم.

فورا به طلاق فکر نکنید اونطرف زندگی مشترک چیز جذابی انتظار شما رو نمیکشه.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.