2821
2789
عنوان

خیانت همسر

2064 بازدید | 117 پست

سلام دوستان گلم شوهرم دارع. بهم خیانت میکنه مامانشم خبرداره پسرش داره بهم خیانت میکنه ینی باهم مث دوتادوستن مادرشوهرموشوهرم واسه همین هیچکدوم ازخانوادش بهش هیچی نمیگن پشت من نیستن کارای پسرشونوماس مالی میکنن شمابگین من چیکارکنم چنبارپی اماشودیدم بازگردن نگرف گف من نبودم اون خودش پی ام میده من نمیشناسم کلاهیچ وقت گردن نمیگیره کارزشتشو الان شهرستانع خونه مامانش واسه کاری رفته اون زنه هم ازهمونگاست میره پیشش 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همکار شوهرم زن داره بعد با دوست دخترش میرن خونه مادرشوهره عشق وحال و تفریح من که مخم سوت میکشه شوهرم میگه دوس دارم شماره خانم همکارشو گیر بیارم بهش بگم مکیدونم چطوری شوهرمممیگه نصیحتش میکنیم فایده نداره

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

چرا اینقد خیانت زیاد شده😓😓

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

هووووف انقدر تاپیک خیانت زدن از صبح که آدم دیگه مخش نمی کشه چیزی بگه

❤می خواستم زن زندگی ات باشم...زنی که پیش بند ببندد،،سیب زمینی ها را سرخ کند...زنی که فقط دستش در خانه ی تو بسوزد...و لک عادت ماهیانه اش بر ملافه های خانه ی تو بیفتد...می خواستم زن زندگی ات باشم...زنی که لنگه ی گوشواره اش را در خانه ی تو گم می کند...و صبح های زود،،بوی لاک قرمزش،،در اتاق خواب تو بپیچد...می خواستم زنی باشم که اکثر مریضی های عمرش،،صدقه سر زن بودن در خانه ی تو باشد...با این که خسته است برایت چای دم کند...وقتی بلیز بی آستین می پوشد حواسش باشد که پرده های خانه ات افتاده باشد...می خواستم سرم را با تو روی یک بالش بگذارم و دو تایی با هم بخزیم زیر یک پتوی مشترک...من با تک تک سلول هایم می خواستم زن زندگی ات باشم!!❤من لحظه به لحظه با تو عاشقانه در خیالم زندگی کرده ام گله ای نیست بعضی وقتا خیال بهتر از حقیقته 😞😞و اما خدایا باهات حرفا دارم نمی دونم کجای عدالته که صاحب جسم زن یه مرد باشه یه بار پدر ،،یه بار برادر،،یه بار شوهر و....خدایا مگه نگفتی بین زن و مرد فرقی نیست؟؟پس کوووو عدالتت؟؟قبولت دارما اما با منطقم جور در نمیاد که یه مرد به اسم غیرت و ناموس پرستی صاحب جسمم باشه برای محرم شدن با مرد دیگه ای از یه مرد اجازه بگیرم ....چرا نگفتی هر انسانی صاحب جسم و روح خودشه و باید خودش پاک بمونه و کسی حق نداره مالکش باشه خدایا چرااااااااااااا؟؟تو که عادلی تو که عدل داری چرا آخه؟؟چرا تو همه چیز بین زن و مرد فرق هست چرا مرد خیانت کنه لایق ببخشه زن خیانت کنه لایق مردن؟؟چرا آخه؟؟یا تو عادل نیستی یا بنده هات!!😔😔خدایا بیا برای یک بارم که شده عادلانه معامله کنیم من به یکتایی تو ایمان دارم اما با منطقم زندگی می کنم تو قواعد من بین زن و مرد فرقی نیست هر چی برای زن بده برای مرد هم بده و هر چی برای مرد خوبه برای زن هم خوبه ....اگر اینان مسلمانند یا رب کافرم گردان؛گر من کافرم از مسلک ایشان برم گردان!!

اول ببین با خودت چند چندی ،اگر آدم طلاقی پیگیری کن مدرک جمع کن بعد جدا شو ازش 

اگر هم نه سرت و بنداز و زندگیت و کن

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

ببین یه مشاوره بهت معرفی میکنم حتما یه جلسه باهاش بردار هم حضوری داره هم تلفنی

بهترین مشاوریه که دیدم زندگی منو نجات داد

اینستاش 

Ostad_partoalam 

تو استوری هاش میزنه چجوری نوبت بگیری

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
سعی کن مدرک جمع کنی

احه چطوری ازپیاماش عکس گرفتم بازالکی قسم قرانومیخوره کع کارمن نیس همیشه همه جایه جوری قسم میخوره که همه باورش میکنن همین چن روزپیش ضبط گوشیشوفعال کردم فهمیدقطع کردچطوری مدرک گیربیارم 

سعی کن مدرک جمع کنی

چرا میگید مدرک جمع کنه ؟

برای جدایی که دلیل نیست خیانت مرد

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز