2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2068 بازدید | 117 پست
ببین یا اگه میتونی دنبال کار ودرآمد باش واسه خودت بعد جدا شو یا از خانوادت کمک بگیر حیف عمر وجوونیت ...

اره دارم دنبال کارمیگردم ولی مگه اول به خدابعدبه خودم تکیه کنم چون خانوادم پدر که ندارم مامانموداشم اصلاپشتم نیستن میترسن برم یه نونجوراضافه بشه 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا نگذره ازشون انقدر ظالمن

اره اصلادرک ندارن که منم زنم مث اوناولی شوهرای اوناحق ندارن بلندترحرف بزنن همش بخاطراینکه من کسوکاری ندارم اوناهفت تاداداش لات دارن همشون پشت همن

ارزومه ولی منوتهدیدمیکنه بابچم ویامیگه اسیدمیریزم روت 

اسید که نمیریزه چون حکمش اعدامه تو دادگاه بگو که تهدیدت میکنه خودتو زیاد وابسته بچه نشون نده که نقطه ضعف دستش بدی بهش بگو بچتو هم نمیخوام چون ذاتش مثله خودته اگه بچتو داد که هیچی نداد به فکر خودت باش اون.بچه وقتی بزرگ شد خودش میاد هر جا باشی پیدات میکنه 

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔

دوستان شماروبه این شبهاقسم دعام کنیدبرامنوبچم دعاکنیدراحتشیم ازش ماچون کسیوجزخدانداریم فقط هموداریم بچمم دیگه ازش بدش اومده همش پای گازشه همش درحال کشیدنشه اصلابه فکرمنویه دونه بچش نیس فقط به فکرقروفرشه 

چه مسخره اگر مطمعن هستین و امکان جدایی دارین و دوستشم ندارین و فکر به تهش رسیدین جدا بشین 

اگر فکر میکنین میتونین با همسرتون صحبت کنین که حتما اول این کارو کنین

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
اسید که نمیریزه چون حکمش اعدامه تو دادگاه بگو که تهدیدت میکنه خودتو زیاد وابسته بچه نشون نده که نقطه ...

اره همه همینومیگن چون پسربزرگشه خودش میادسمتت ولی من تاقت دوریشوندارم چون خانواده پدرش شهرستان زندگی میکنن ازمادورن جداشیم بچه رومیبره