بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما خودتون مهم نیستید ک باور کنید اصن ب شما چ لیاقت تعبیر خواب رو ندارین و هیچ تجربه ای ندارین چون ع ...
جون دل، بحث عقل که کلا به کنار
شما عصبانی که میشی سوادت رو هم از دست میدی؟
عزیز دل، ارز یک چیز دیگه است، درستش عرض هست
البته، بیشتر از این هم از شما و امثال شما انتظار نمیره
سواد پایین تر از کلاس اول، عقل و منطق صفر !
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان
عزیزم دلیل علمی میخایی؟؟ تموم دلیلای علمی از سازمان ناسای آمریکا میاد خب چقد میشه به آمریکا اعتماد ...
جان دل، « ناسا » صرفا در مورد هوا و فضا هست و هیچ کاری به تعبیر خواب من و شما نداره
قطعا به آمریکا خیلی بیشتر میشه اعتماد کرد تا جماعت خرافه باور
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان
سوادم عالیه میدونم ارز چجوری نوشته میشه اون ز رو کیبورد نمیاره ک بنویسمش بعدشم شاید من سواد فعلیم خو ...
حتی کلمه مثل رو هم مصل نوشتید ( مصل هم نه، مص 👌 )
سواد شما بی نظیره 👌😂