2777
2789
تعبیر خواب خرافاته و هیچ حقیقتی نداره  خواب ( رویا ) هیج ارزش و اهمیتی نداره

چرا عزیزم وجود داره

من خوابام تعبیر میشه مثلا من خواب دیدم که یه مار دور بابام داره میچرخه تعبیرشو زدم بد اومد چند روز بعدش بابام کرنا گرفت ماشینش خراب شد 

حتا یه بار دقیقا عین خوابم برام اتفاق افتاد

تازه یبارم آیندرو دیدم و دقیقا همونجور شد

به شدت اعتقاد دارم من حتا تو خوابام شیفت میشم 

عکس پروفم خودمو عشق جدیدمیم:/❤
نه تجربه شما ارزشی داره و نه تجربه هیچکس دیگه ای دلیل علمی بیارین، در غیر این صورت تعبیر خواب خرافه ...

عزیزم دلیل علمی میخایی؟؟

تموم دلیلای علمی از سازمان ناسای آمریکا میاد

خب چقد میشه به آمریکا اعتماد کرد که به ناساش بشه اعتماد کرد؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا عزیزم وجود داره من خوابام تعبیر میشه مثلا من خواب دیدم که یه مار دور بابام داره میچرخه تعبیرشو ...

عاقا من یه سوال کردم دعوا شد

از شما تعبیر بپرسم؟😁

عاقا من یه سوال کردم دعوا شد از شما تعبیر بپرسم؟😁

عزیزم تعبیر تخم مرغو نمیدونم 

بزن داخل داخل نت میاد 

از تعبیرای حضرت یوسف استفاده کن خیلی دقیق درمیان

شما خودتون مهم نیستید ک باور کنید اصن ب شما چ لیاقت تعبیر خواب رو ندارین و هیچ تجربه ای ندارین چون ع ...

جون دل، بحث عقل که کلا به کنار

شما عصبانی که میشی سوادت رو هم از دست میدی؟ 

عزیز دل، ارز یک چیز دیگه است، درستش عرض هست 

البته، بیشتر از این هم از شما و امثال شما انتظار نمیره

سواد پایین تر از کلاس اول، عقل و منطق صفر !

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
عزیزم دلیل علمی میخایی؟؟ تموم دلیلای علمی از سازمان ناسای آمریکا میاد خب چقد میشه به آمریکا اعتماد ...

جان دل، « ناسا » صرفا در مورد هوا و فضا هست و هیچ کاری به تعبیر خواب من و شما نداره 

قطعا به آمریکا خیلی بیشتر میشه اعتماد کرد تا جماعت خرافه باور 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
جون دل، بحث عقل که کلا به کنار شما عصبانی که میشی سوادت رو هم از دست میدی؟  عزیز دل، ارز ...

سوادم عالیه میدونم ارز چجوری نوشته میشه اون ز رو کیبورد نمیاره ک بنویسمش بعدشم شاید من سواد فعلیم خوب نباشه مص شما پوچ مغزی ک نیستم😅

سوادم عالیه میدونم ارز چجوری نوشته میشه اون ز رو کیبورد نمیاره ک بنویسمش بعدشم شاید من سواد فعلیم خو ...

حتی کلمه مثل رو هم مصل نوشتید ( مصل هم نه، مص 👌 ) 

سواد شما بی نظیره 👌😂

جان دل، « ناسا » صرفا در مورد هوا و فضا هست و هیچ کاری به تعبیر خواب من و شما نداره  قطعا به آ ...

شما نقشتون چیه میاین با بقیه درگیر میشین؟ لذت میبرین؟ معلم دیکته این؟ معلم سواد؟

امر به معروف میکنین در زمینه علم و سند؟ کجای دنیا با زور تونستن کاری پیش ببرن؟ تهش میشه جهل و خرافات بیشتر.

برای همین شمارو هدایت میکنم به خوندن مقاله در زمینه lucid dreaming. قطعا مقاله با ایندکس بالا در این زمینه شمارو راهنمایی میکنه