2777
2789

تعبیر خواب خرافاته و هیچ حقیقتی نداره 

خواب ( رویا ) هیج ارزش و اهمیتی نداره 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن خیر اصلنم نیست همش راسته راسته توعین نکنین

پس دلیل علمی برای اثبات حرفتون بیارین 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
تعبیر خواب خرافاته و هیچ حقیقتی نداره  خواب ( رویا ) هیج ارزش و اهمیتی نداره

اقا یا خانم محترم

من هر بار تاپیک خواب دیدم شما پریدی توش

لطفا با عقایدت جور نیست کامنت نزار

خرافاته باشه آفرین به شما که خرافاتی نیستی دلیل نیست بیای با مردم دعوا کنی

شما رو به خیر و ما رو به سلامت

خودم دیدم ک هرکس تعیبر شه خوابش همون اتفاق میوفته براش ... حالا چ خوب چ بد

نه تجربه شما ارزشی داره و نه تجربه هیچکس دیگه ای

دلیل علمی بیارین، در غیر این صورت تعبیر خواب خرافه ای مضحک بیش نیست 

نه تجربه شما ارزشی داره و نه تجربه هیچکس دیگه ای دلیل علمی بیارین، در غیر این صورت تعبیر خواب خرافه ...

شما خودتون مهم نیستید ک باور کنید اصن ب شما چ لیاقت تعبیر خواب رو ندارین و هیچ تجربه ای ندارین چون عقب مونده هستین شما ک میگین خرافاته چرا میایین داخل تاپیک.....با ارز پوزش😊

نه تجربه شما ارزشی داره و نه تجربه هیچکس دیگه ای دلیل علمی بیارین، در غیر این صورت تعبیر خواب خرافه ...

به جای توهین تشریفتون رو ببرین بیرون

تجربه شما هم هیچچچچ ارزشی نداره ادب داشته باشین

به جای توهین تشریفتون رو ببرین بیرون تجربه شما هم هیچچچچ ارزشی نداره ادب داشته باشین

چرا من تشریف ببرم بیرون شما ک اعتقاد ندارین باید برید جایی ک ب نظرتون خرافات نیست😅