2777
2789
عنوان

حقوقی ها بیان

268 بازدید | 40 پست

سلام من ب تازگی از این رشته فازغ التحصیل شدم خیلی دوست داشتم وکیل بشم، ولی اینکه قراره آزمون حذف بشه همه انگیزمو از دست دادم، اگه اینجوری باشه ک دیگه وکالت ارزشی نداره، و یه مورد دیگه اگه قرار بر درس خوندن هم باشه اصلا نمیدونم چطور و از کجا شروع کنم چه کتابی بخونم؟ خیلییی مبتدی هستم، لطفا بگید خودم بخونم بهتره یا تو موسسه های مختلف مثل چتر دانش و .. شرکت کنم؟ لطفا راهنمایی کنید، حتی اگه قرار بر این باشه ک خودم بخونم نمیدونم چطور و از کجا و با چه کتابی شروع کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آزمون حذف نشده فقط ملاک ترازه که بعدش ایشالا تو گزینش برات جبران میکنن، بعدم اونی که کارش درسته مطرحه کاری به جمعیتم نداره پزشکام خیلی زیادن مطب اونی که باید شلوغ باشه شلوغه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

منظور از تراز چیه؟

مث تراز کنکور

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

پزشکی خیلی با وکالت فرق داره ها لطفا اسمشونو کنار هم نیار اه

پزشکی؟

بله

ای بابا تا دو روز پیش که ۲۵ ساله پشت کنکوری بودی😂😂

ای بابا تا دو روز پیش که ۲۵ ساله پشت کنکوری بودی😂😂

چ ربطی داره خانوم محترم تو چ میدونستی برمن چی گذشته خواهرم وکیل هس میدونم ک چخبره .رشته حقوق هر دانشگاهی از جمله چلغوز اباد تدریس میشه اولا.باوجود عریضه نویس و وکلای پلاستیکی مرکز و نظامی هایی ک راحت حقوق بخونن میتونن وکیل شن و قضاتی ک بعد بازنشستکی وکیل میشن وجه خاصی نداره اکثرا هم پشه میپرونن

چ ربطی داره خانوم محترم تو چ میدونستی برمن چی گذشته خواهرم وکیل هس میدونم ک چخبره .رشته حقوق هر دانش ...

همه چلغوز اباد درس نخوندن:/ بله درسته وکیل پلاستیکی زیاده درست مث پزشکای پپلاستیکی سهمیه ای،نمیدونم چی بهت گذشته ولی ادب رو رعایت کن هر شغلی جایگاه خودشو داره وکیلم جایگاهش پایین نیس

همه چلغوز اباد درس نخوندن:/ بله درسته وکیل پلاستیکی زیاده درست مث پزشکای پپلاستیکی سهمیه ای،نمیدونم ...

خیلی پزشک سهمیه ای میشنوم جهت اگاه شدنت ی بار برا همیشه جالبه ی چیزی رو بت بگم ببین گل من اولا انقد سهمیه دار زیاده ک تو باید در حد سهمیه ازاد درس بخونی ک بتونی خودی نسون بدی دوما پزسکی ازادش رتبه در حد ملی میخواد در حو چن تست ک اونم مشکل زمانه تفاوت دارن وگرنه سوادا یکیه سوما پزشکی بقدری سخته ک تو مال این رشته نباشی دوره اول انصراف میدی و بالا نمیای شاید سهمیه راه ورود و سهل کنه ولی پزشکی هفت خوانه پنجما پزشکی دکترای پیوستس د یگ با وکالتی ک طرف دانشجوی کارشناسی هس هم میتونه ازمون مرکز وکلا رو بده دیگ قیاس نکن 

خیلی پزشک سهمیه ای میشنوم جهت اگاه شدنت ی بار برا همیشه جالبه ی چیزی رو بت بگم ببین گل من اولا انقد ...

اوکی بحثی باهات ندارم هرچی تو بگی درسته فعلا یه چیزی قبول شو بعد نظر بده:/