2777
2789

سلام اگه هستین بگم 

سلام عزیزان 

ببخشید ک زیادم میشه ولی 💔🥲 

راستش من حامله نمیشم ب سری مشکلات دارم ک بماند 

اما جاریم ، زن برادر شوهرم دیگ الان بچه داره ۴و۵ ماهه هم هست بچه اش ؟ مث اینکه جاری کلا از همون اول خودش خیلی بالا دست ب سیاه سفید نمی زده بچه هم آورده و شوهره طلاق نده ب خاطر بچه بمونه ی سری مشکل داشتن اینا خلاصه کارشون ب دعوا اینا کشید ک جاریم ب بهونه دکتر تو ماشین بچه رو میده دست برادر شوهرم و فرار میکنه دیگ ماشین میگیره میاد شهرشون نا گفته نماند ک این جاریم از فامیل ها مادرشوهرمه خیلی خلاصه هواش داره  

آقا دیگ برادر شوهرم هم بچه میاره خونه پیش من ،چون دیگ کسی نبوده مادرش هم تا شنیده رفته پیش عروسش دیگ بچه و برادر شوهر و پدرشوهرم خونه ما بودن 

تا ۱ هفته دیگ این بچه بماند ک نگهداریش اینا کلی اذیت شدم 

امروزک خانوم رفتن آوردن یهو تو جمع برگشت گفت تو زندگیم خراب میکنی الکی ها من چون غریبه هم سرم تو لاک خودمه کلا من بی دفاع دید تهشم گفت خدا هم دیده آدم بی لیاقتی هست تو لیاقت مادر شدن نداری برا همین تا حالا صاحب بچه نشدی 😭😭💔

اون لحظه صداش شکسته شدن قلبمو شنیدم گریه بند نمیومد 💔🥲 با اینکه بعدش پدرشوهرم و شوهرم و برادرشوهر دیگ بحث کردن باهاش ولی من دیگ هی حرفش تو ذهنم اکو میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت منی ک بعد تو ازدواج کردن بچه دار شدم 

بجه رو محکم از بغل کشید و هلم داد خوب شد شوهرم گرفت منو 

من بگو ی هفته تمام شبانه روز اونم بچه ب اون کوچیکی رو 

هعییی🥲💔 

تو میگه حتی نمیخواستی ما زندگیم ب روال عادی بگرده شوهرم رو آوردی خونت و بهش می رسیدی ب چ حقی 

تهشم گفت تو لیاقت مادرشدن رو نداری از بس پستی 

اینقدر حرفای ناحق زد 

از ی طرف هم حسادت میکنه 

چون همه منو قبول دارن 

منم باهاش اتفاقا خیلی خوب بودم 

امروز تعجب کردم دلم خیلی شکست 

میخواستی بگی کاش اگه میخوام مادری مثل تو بشم همون بهتر هيچوقت مادر نشم بعدشم بندازش اشغالی دیگه حتی ...

واقعا بچه اش رو ول کرده بود رفته بود بعدش اینم از آخرم 

اگه جواب ندادی میتونم بگ شنیدن این حرفا حقته آدم بعضی وقتا خودش اجازه خیلی کارا یا حرفارو ب بقیه میده شما میتونستی اونجا از خودت دفاع کنی جوابشو بدی ک اگ دفعه بعد انشاالله هیچوقت پیش نیاد کسی جرئت نکنه چیزی بهت بگه ساکت موندن یا مظلوم بودن تو بیشتر جاها ب ضرر ته ببخشید شاید حرفم ناراحتت کنه ولی من بلد نیستم الکی حرف بزنم دوس ندارم بازم ناراحت شی 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
چه جاری بیشعوری داری عزیزم غصه نخور دیگه هم با جاریت رفت و آمد نکن دیگه  بچش هم نگهداری نکن

والا ن ک خیلی عادی 

معلوم نبود از کجا سرش پر بود 

سر من خالی کرد

منم از همه جا بی خبر اصلا در جریان دواهاشون نبودم والا چون من غریبه ام زیاد در جریان نمیزارن منو 

منم یهو دیدم صدا زنگ آیفون نگا کردم دیدم برادر شوهر با بچه دستش بچه گرسنه و مریض دیگ کسی دیگ نبود مادرشوهرم رفته بود همون اول پی عروسش 

من خودم اینقدر درد دکتر نتوستم برم این هفته با همه اینا از بچه اش نگهداری کردم 

تهش هم آخ خدا اصلا هر کاری میکنم یادم نمیره 

اگه جواب ندادی میتونم بگ شنیدن این حرفا حقته آدم بعضی وقتا خودش اجازه خیلی کارا یا حرفارو ب بقیه مید ...

چون من اون موقع خیلی یهویی شد خودم جا خوردم از طرفی بچه دار نشدنم گفت اون لحظه هیچ نمی فهمیدم دیگ نفهمیدم چجور شوهرم آورده منو تو ماشین رسیدیم خونه 

اشکال نداره شناختیش چه کثافتیه فقط خواهشا حافظت ضعیف نباشه دو روز دیگه باهاش بگی بخندی  محل س ...

اره واقعا دیگ من گفتم اصلا با این بشر 

خیلی دلم شکست 

آدم بی معرفتی ک 

بعدشم میگ تو خوش حال بودی ک  وضعم اینجور شد 

همه جا فک میکنن تو کبلایی هستی چقدر خوبی  نمیدونن چ آدم اشغالی هستی برا همین تا حالا خدا بهت بچه نداده 

تو لیاقتش نداری 

چون من اون موقع خیلی یهویی شد خودم جا خوردم از طرفی بچه دار نشدنم گفت اون لحظه هیچ نمی فهمیدم دیگ نف ...

غلط کرد هرکی بخواد نبو ی چیزیو بزنه تو سر کسی اون از حماقت ی چی گف ولی توام یاد بگیر اینجور موقع ها ساکت نمونی 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼

فشارم با حرفاش افتاد چجور تحمل کردی و نزدی تو دهنش 

اون برادر شوهر بی غیرتت نزد تو دهنش؟

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

والا ن ک خیلی عادی  معلوم نبود از کجا سرش پر بود  سر من خالی کرد  منم از همه جا بی ...

همون موقع بهش میگفتی به جای تشکرت این حرفارو به من میزنی‌ لازم نکرده تو به درد نخور درباره زندگی من اظهار نظر کنی تو اگه مادر بودی بچت ول نمیکردی کلا این جور آدما سمی ان باهاش قطع رابطه کن ایشالله خدا یه نی نی خوشگل قسمتت کنه عزیزم

غلط کرد هرکی بخواد نبو ی چیزیو بزنه تو سر کسی اون از حماقت ی چی گف ولی توام یاد بگیر اینجور موقع ها ...

خودمم اون لحظه هیجی 

ب خدا من همیشه با اینا خوب بودم 

بچه هم من از همه جا بی خبر یهو صدا زنگ آیفون فک کردم رفتم دیدم دم دره با بچه برادرشوهرم

بچه هم حقیقتا دلم سوخت براش مریض گریه میکرد اونم ۴ و نیم ماهه رو بچه بردم دکتر مراقبت 

خدا میدونه چقدر 

شب ها کلا شب این بچه راه می بردم 

فشارم با حرفاش افتاد چجور تحمل کردی و نزدی تو دهنش  اون برادر شوهر بی غیرتت نزد تو دهنش؟

من اون لحظه هیچی نفهمیدم  فقط صداهاشون صدای سیلی هم اومد نمیدونم کی بهش سیلی زد