2777
2789
عنوان

امروز دلم خیلی شکست اگه کسی هست بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 50 پست
خب برو پیش بهترین دکترا تا درمان کنن مشکلتو و بتونی باردار بشی 

عزیزم تحت درمانم ولی خب 

چون این بعد من ازدواج کرده 

زودم بچه دار شده 

همینه ک حرفی شده بر من 

وگرنه تو بقیه موارد ب پای من نمی رسه 

همش هم ب خاطر حسادتشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=252184050]عزیزم گاهی اوقات برای ارامش خودت که شده یه سری چیزا باید اهمیت ندی شخصیت خیلی بیشتر اون چیزی هست که ...[/QUOTدقیقا 

من خودمم هم علاقه ب بحث ندارم 

کلا دورم از اینا 

با شوهرم همینجوریم 

ولی برعکس ما خونه برادرشوهر هر روز دعواس 

همیشه هم ک فامیل ها میگن فقط عروس اولیت و تعریف 

اینم حسادت گرفته بود 

امروز خالی کرد 

بچه گذاشته رفته 

بعد ۱ هفته نگه داری از بچه خانم 

اینم از آخرم 

اعصابتو نریز بهم  اون چرت گفته  برای اینکه درمانت خوب پیش بره باید اعصابت اروم باشه  ...

اره شوهرم از اون وقتی همش اشکامو پاک میکنه میگ ولش کن هر چی اون گفت ب خاطر حرف ی آدم بی ارزش 

اون میگ بچه خودشو نمیشناسه 

بچه و شوهر ول میکنه میره 

از این دیگ چ توقعی 

جوابشم میگ دادم زنیکه بی‌شعور رو 

عزیزم میخواسته شوهرشو ادب کنه تو رفتی از بچش مواظبت کردی خب معلومه ناراحت میشه نتونست به مقصدش برسه

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
[QUOTE=252184050]عزیزم گاهی اوقات برای ارامش خودت که شده یه سری چیزا باید اهمیت ندی شخصیت خیلی بیشتر ...

اره درکت میکنم واقعا سخته عزیزم الان احساس بدی داری خودت کم ارزش میدونی. اما اینطور نیست ارزشت بالاهست و بهش فکر نکن که بتونی ارامش داشته باشی. اگه ناراحتت میکنن یکم ازشون فاصله بگیر به همسرت بگو من این رفتارشون ناراحتم کرده یه مدتی کمتر رفت امد میکنم تو اگه میخوای برو من نمیام. خوشحال باش که شوهرت پشتت بوده و برادر شوهرت دعواش کردن معلومه براشون مهمی و باارزش میدونن تورو

عزیزم میخواسته شوهرشو ادب کنه تو رفتی از بچش مواظبت کردی خب معلومه ناراحت میشه نتونست به مقصدش برسه

عزیز من 

من ک نرفتم خونشون 

من تو خونم نشسته بودم میخواستم برم دکتر وقت داشتم میخواستم برم آماده بشم 

یهو دیدم صدا زنگ آیفون 

من از همه جا بی خبر 

بچه رو آورده بود هر کی اون شرایط بود 

اونم مث خواهرش داره منو 

دیگ منم چیکار میکردم بچه مریض اونم مرد چ میدونه از بچه 

اینجور مواقع اصلا نباید دخالت کنی مگه خودش پدرو مادر ندارن بچه باید پیش مادرش بمونه خب اگه کسی بچه را تحویل نمی‌گرفت بچشو می آوردن پیش خودش دیگه 

منم هروقت شوهرم زیاد بی ادبی میکنه میگم میزارم میرم میدونم کسی را نداره بچه را نگه دارن خودش به عذرخواهی می افته حالا این وسط اگه یکی براش چراع سبز روشن کنه خب من با این مرد چیکار کنم دستمم هیجا بند نیست

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
اره شوهرم از اون وقتی همش اشکامو پاک میکنه میگ ولش کن هر چی اون گفت ب خاطر حرف ی آدم بی ارزش  ...

ببین وقتی شوهرت اینقدر مهربونه 

وقتی خودت اینقدر دلت پاکه 

پس معلومه شما لیاقتتون خیلی از بقیه بیشتره .

معمولا خدا برای سنجیدن صبر بنده هاش 

یه ذره دیرتر به دعاهاشون جواب میده ولی بالاخره یه روزی جواب میده خیالت راحت 

عزیز من  من ک نرفتم خونشون  من تو خونم نشسته بودم میخواستم برم دکتر وقت داشتم میخواستم ب ...

عزیزم هرچی میشد نباید تحویل میگرفتی اون خواسته اون مرد را با بچه ادب کنه نمیتونم بعصی وقتها.تها کارد به استخوان میرسه راه دیگه ایی نمیمونه ببین اگه خودش واقعا میخواسته بره هیچ وقت این حرفها را بهت نمیزد 

اره درکت میکنم واقعا سخته عزیزم الان احساس بدی داری خودت کم ارزش میدونی. اما اینطور نیست ارزشت بالاه ...

خیلی ب خدا یهویی فشار اومد بهم 

من ک بی خبر 

می‌دیدم بعضی شب ها دعوا کردن برادرشوهرم با شوهرم میبینم آمدن خونه 

بعد دعوا 

دیگ نمیتونم نگم خونه نیاید اخه 

دیگ منم دیگ بچه نگهداری کن این هفته 

دکتر ببر 

تهشم اینجور 

چون واقعا مقصر خودش بود  

کسی ک بچه ول میکنه 

ب شوهر متعهد ک باهاش مث آدم زندگی کنه 

دیگ از همه جا پر بود سر من خالی کرد 

اینجور مواقع آره 

شوهرم دیگ‌میدونه من نمیتونم هیچ 

دیگ می افتم 

عوض من جوابشو دادن زنیکه بی معرفت رو 

اینجور مواقع اصلا نباید دخالت کنی مگه خودش پدرو مادر ندارن بچه باید پیش مادرش بمونه خب اگه کسی بچه ر ...

عزیز من 

بچه این وسط چ گناهی کرده 

من ک هیچ نمیدونستم 

خانواده خانم شهر دیگ هستن 

تو این منم و مادرشوهرم 

مادرشوهرم هم رفته دنبال عروسش 

دیگ بیچاره برادرشوهر چیکار میکرده بچه رو 

آخه دیگ چ دخالتی 

عزیز من  بچه این وسط چ گناهی کرده  من ک هیچ نمیدونستم  خانواده خانم شهر دیگ هستن&n ...

تحویل نمیگرفتی تمام میرفت سراع زنش ناچارن نباید دخالت کرد 

ببین وقتی شوهرت اینقدر مهربونه  وقتی خودت اینقدر دلت پاکه  پس معلومه شما لیاقتتون خیلی ا ...

🥺ممنون عزیزم همشم سر همیم قضیه هاست 

همش از سر حسادت 

رابطه من با شوهرم 

روابطم با بقیه میبینه 

چقدر با احترام برخورد میکنن

عزیز من  بچه این وسط چ گناهی کرده  من ک هیچ نمیدونستم  خانواده خانم شهر دیگ هستن&n ...

مادرشوهرت نباید میرفت اگه مادرشوهرت پیش بچه میموند شوهرش میرفت سراع زنش این ماجرا ختم میشد میبینی همه چی رو سرتو خراب شد چون مردم اینجور کارها را خوبی نمیدونن یه جور کمک به شوهرش کردی تا آسوده خاطر باشه حالا اون اهرم فشارش واسه اون آفا بچه بود نمیدونم شاید تو رفتارت با شوهرت نرماله نمیدونی وقتی یه مرد بخواد ادیت کنه آدم را روانی میکنه