2777
2789
عنوان

امروز دلم خیلی شکست اگه کسی هست بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 50 پست
اره واقعا دیگ من گفتم اصلا با این بشر  خیلی دلم شکست  آدم بی معرفتی ک  بعدشم میگ ت ...

عزیزم شک ندارم یجایی چوب این حرفشو‌میخوره ادم مادرنشه بهتره تا مادر سنگدل‌و بیشعوری مثل اون بشه

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
همون موقع بهش میگفتی به جای تشکرت این حرفارو به من میزنی‌ لازم نکرده تو به درد نخور درباره زندگی من ...

ب خدا اینقدر فشار  یهویی ب من وارد شد 

بی خبر از همه جا ن دخلی ب دعوا شما 

سرم تو زندگی خودمه 

یهو با بچه دم در 

بچه ب اون کوچیکی رو ول کرده بود رفته بود اونم بچه مریض رو 

من خودم اینقدر درد داشتم اون هفته نتوستم نوبت دکترم رو برم همش نگه داری بچه خانوم رو 

فقط هم ب خاطر برادرشوهر نگه داشتم دیگ بیچاره سرکار بره بچه رو کی نگه داره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اون لحظه هیچی نفهمیدم  فقط صداهاشون صدای سیلی هم اومد نمیدونم کی بهش سیلی زد  

خدا بی جواب نمیزارش 

زنیکه گربه کور بگو باید بچتو میزاشتم تو خیابون مگه من مادرش بودم که این مدت تر و خشکش کردم أه چرا جوابشو ندادی.

ولی عزیزم معلومه نجیب و خانومی 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

ب خدا اینقدر فشار  یهویی ب من وارد شد  بی خبر از همه جا ن دخلی ب دعوا شما  سرم تو ز ...

عزیزم متاسفانه همه باشعور نیستن واقعا خیلی عوضیه که این حرف‌ زده همیشه همون موقع جوابشون بده حالا هم دیر نشده بهش بگو بعد دیگه راهت ازشون جدا کن 

عزیزم شک ندارم یجایی چوب این حرفشو‌میخوره ادم مادرنشه بهتره تا مادر سنگدل‌و بیشعوری مثل اون بشه

من بد کردم انگار 

برداشته میگی ب چ حقی شوهر و بچه منو بردی خونت 

تو حق نداشتی 

هر چی هم میگیم من از همه جا ب خبر یهو دیدم دم دره با بچه اونم بچه تو چ وضعی 

هی حرف خودش میزد 

دیگ آخرشم ک گفت تو بی لیاقتی خدا هم فهمیده بخت بچه نداده تا الان 

تو لیاقت مادر شدن نداری 😭💔ینی این از همون وقتی تو ذهنم اکو میشه اشکام بند نمی آمد 

دیگ اون لحظه هم من واقعا هیجی نفهمیدم چجور 

تا این جمله رو گفت 

الان میگید ک باید جواب میدادی 

ولی من اون لحظه هیچ🥺😭😭😭

خدا بی جواب نمیزارش  زنیکه گربه کور بگو باید بچتو میزاشتم تو خیابون مگه من مادرش بودم که این م ...

ب خدا 

از خوبی من بگو 

چقدر کم حالش بودم زمان ک حامله بود خانم 

دکتر باهاش برو ک این تنهاست اینا 

بچه اش ب دنیا اومد چی 

آخرشم من ک از امه جا بی خبر بودم 

ی هفته از بچه مریض و ب اون کوچیکی 

وای خدا میدونه اول من چی کشیدم 

این بچه فقط ب شیر سینه خانم عادت داشت گریه میکرد جیغ 

تا شیرخشک اوکی شد 

من با همین وضع مریضیم بچه رو نگهداری کن 

برادرشوهر و پدر شوهرم  خونه ما بودن  دیگ هر ۲تا زن هاشون ول کرده بودن رفته بودم دیگ خودش میدید ک چ جوری من بچه رو نگهداری کن 

عزیزم متاسفانه همه باشعور نیستن واقعا خیلی عوضیه که این حرف‌ زده همیشه همون موقع جوابشون بده حالا هم ...

هعی کلا این جمله و ذهنم مرور میشه ک تو لیاقت مادرشدن نداشتی خدا فهمیده ک بهت بچه نمیده 

😭🥺💔 

شوهرم اینجورمواقع خوبه 

میبینه من ک دیگ نمیتونم یهو فشار واردمیشه 

جواب دادن دفاع کردن ازم شوهرم و برادرشوهر و پدرشوهرم 

ولی خب 💔🥺 

همش از حسادتش 

میخواد من خراب کنه 

چون همگی من قبول دارن از همه نظر 

اینم اینجور پر بود ک دیگ زد داغون کرد ک اصلا هر جوری میخوام فکرش بره نمیره 

ب خدا  از خوبی من بگو  چقدر کم حالش بودم زمان ک حامله بود خانم  دکتر باهاش برو ک ا ...

عزیزم دیگه شناختیش فدای سرت 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

باید اون لحظه میزدی تو گوشش تا حرفای مفتش تو ذهنت اکو نشه

من چون این مدت اینقدر حرف شنیده بودم ب خاطر بچه دار نسدن 

دیگ امروز ظرفیتم ب آخر رسید 

مخصوصا اونجایی که گفت ک خدا هم فهمیده بهت بچه نمیده 💔😭دیگ اشکام بند نمی‌شوند 

اسی جون حق داری ولی اون شعور نداره کسی ک حرف زرنش اینه وای ب حال بچه ای ک زیر دستش بزرگ شه مطمئن باش ...

الان میگن ک باید جواب میدادی ب خدا اینقدر فشار آمده بود ب من این چند وقته همش دکتر برو بیا 

حال بد 

ی هفته من کلادافتاده بودم تا سرپا شدم 

دیدم بچه خانم آوردن دم در 

منم  دلم سوخت برا بچه 

تهش شد امروز ک  بچه گرفت از بغلم زد تخت سینه من و آل داد  و با اون حرفش 💔

عزیزم گاهی اوقات برای ارامش خودت که شده یه سری چیزا باید اهمیت ندی شخصیت خیلی بیشتر اون چیزی هست که بخوای با جاری بحث کنی با ادمی که شعورش در سطح تو نباشه هرچی بگی اخرش حالیش نمیشه خودت خسته میکنی الکی وجود خودتو بخاطر ادم کم ارزش پر از غم و ناراحتی نکن خدا میدونه چرا بچه دار نمیشی و به موقعش بهت یه حال حسابی میده مثل خیلی از کسای که شرایط تو داشتن و خدا کمکشون کرده خدت میدونی کم نیستن