2777
2789

تاپیک   قبلتر هست ک اون شهر رفت چه اتفاقاتی افتاد.الان با دوست دیگش قراره بره .ازش خوشم نمیاد سیگاریه .زنش میگه  گوشیش   رمز داره بهم‌نمیگه و رابطه نداریم خیلی کم .برای کار اداری فرودگاه میره ولی لازمم نیست ب این سرعت .

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

چرا نمیگی با دوسش قطع رابطه کنه وقتی تو خوشت نمیاد

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉
چرا نمیگی با دوسش قطع رابطه کنه وقتی تو خوشت نمیاد

چون خیلی وابستشه گوش نمیده 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو منم همراتون میام اگه گفت رفیقم باهامه نمیشه بگو خب رفیقت نیاد اگه نمیشه به هرحال من میام

با ماشین اون و بخاطر کار اون میرن .چطور بگم نیاد

با ماشین اون و بخاطر کار اون میرن .چطور بگم نیاد

بگو منم باهاتون میام 

فکر میکردم به خاطر کار همسرتون میرن.. لزومی داره همسرت به خاطر کار اون همراش بره؟ اگه لزومی نداره راضیش کن نره یا بگو منم همراتون میام اونم خواس زنشو بیاره

بگو منم باهاتون میام  فکر میکردم به خاطر کار همسرتون میرن.. لزومی داره همسرت به خاطر کار اون ه ...

ن الکی همش اینا با همن .برای کاراش شوهر  منم میکشه دنبال خودش 

شوهرمنم امشب رفت یه شهر دیگه و منم فکرم ب جاهای خوبی نمیره فدای سرم اصلا

من تپش قلب شدید گرفتم دست خودم نیست