2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کل کل نکن

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

مادر من خیلی بی اخلاقه 

همشم منت میزاره و طلبکاره

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر
میفهمی ک همچین آدمایی تغییر نمیکنن

آره عزیزم خوندم واقعا خیلی دردناک بود قصه ت مثل منی تقریبا . من ک از مادرم متنفرم خوبیم کنه تو چشمم نیس . فقط سپردمش ب خدا ک جوابشو بده 

جالب اینجاس خدا جوابشم بده متوجه نیس از کجا خورده

آره عزیزم خوندم واقعا خیلی دردناک بود قصه ت مثل منی تقریبا . من ک از مادرم متنفرم خوبیم کنه تو چشمم ...

مال من که خوبی نمیکنه. انتظاری هم ازش ندارم اون بمن ظلم نکنه نمیخاد خوبی کنه. من دلم صافه جوری ک وقتی دیگه بحث نمیکنه یادم میره باز باهاش میگم میخندم ولی دیگ باورش ندارم. 

‌ مَن بآختَن رو بَلَد نیستَم . . !
مال من که خوبی نمیکنه. انتظاری هم ازش ندارم اون بمن ظلم نکنه نمیخاد خوبی کنه. من دلم صافه جوری ک وقت ...

منم عین خودت . ولی من کینه میگیرم. منم خونه ندارم خونه داشته باشم میخام چیکار همچین مادریو.

عزیزم حتما درستو بخون . حتما ختمی چیزی بردار ک خداوند ی معجزه ایی کنه برات من درد خودم یادم رفت فعلا چون عزیزم مشکلت حادترازمنه. واینک سوره مجادله یا بروج رو بخون هرروز . مطمئن با درس خوندت پیشرفت میکنی . ی روزی با یکی روبه رو میشی جبران گذشته تلخته. یه روز صاحب خونه ماشین وزندگی خوب میشی . همون مادرت محتاجت میشه . زمین گرده . آق ولدم هست .مادرت نمیدونه . مادرمنم مثلا ایمان داره ولی ایمانشو موقع عصبانیت به باد میده . مجردی برا منم دعا کن دعای دختر خانوما رد خور نداره. دعا کن خونه دار بشم. 

عزیزم شما ک چهره زیبا داری دیده نشدی وگرنه میتونی تواینستا معروف بشی . خدا کمکت کنه عزیزم خدا راه نجات بهت نشون بده . خیلی ناراحتم برات ک ی دختر ۱۷ ساله ک باید تو نازو نعمت وارامش رشد کنه . ولی مادرش جهنمش کرده . ب خدا بسپر عزیزم ک متوجهش کنه بیدارش کنه. آگاهش کنه. برات آرزوی خوشبختی میکنم گلم . واقعا دلم خون شد😔😔😔

منم عین خودت . ولی من کینه میگیرم. منم خونه ندارم خونه داشته باشم میخام چیکار همچین مادریو. عزیزم ح ...

مرسی 🌹انشالله توهم خونه دار میشی مطمئنن 

من با موفق شدنم تلافی همچیو در میارم 

‌ مَن بآختَن رو بَلَد نیستَم . . !