2777
2789

دارم بوقلمون سرخ میکنم ولی رنگ نمیگیره اصلا میترسم خراب شه میشع راهنمایی کنین واسه نیم ساعت دیگ مهمون دارممم

و اینم بگم بار اولمه

............ 

چرا نمیشه تمومروزای بی تو بودن:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین بارته برای مهمونم داری درست میکنی چه ریسکی کردی اخه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بوقلمون یکم سرخ بشه کافیه 

مثل مرغ  رنگ نمیگیره

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

باید قبلش بذاری آبپز شه با شعله زیاد بافتش که نرم شد

بعد سرخش کنی

فقط سرخش کنی خام می مونه و سفت

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

می خوای شبیه مرغ درستش کنی؟ یعنی اولش سرخ کنی بعد بپزی؟ زیاد سرخ نکن سفت تر میشه مخصوصا اگه رون هست، مثل مرغ سس درست کن بذارش اون تو یا با اب و پیاز ابپز کن بعد با کره تو فر برشته کن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
عزیزم اول که روغنت باید یه کم زیاد باشه بعد خوب داغ شده باشه یه کم نمک ته ماهیتابت بریز و بعد باشعله ...

ولی من پیاز سرخ کردم بعد گوشت رو گذاشتم ادویه ریختم و یکم آب

چرا نمیشه تمومروزای بی تو بودن:)