2821
2789
عنوان

فردا۱۳صفرع

| مشاهده متن کامل بحث + 3245 بازدید | 190 پست
خدانکشتت🤣🤣🤣🤣🤣میگم واس این ک ب دل همه بشینم چی بخرم

😂😂نمیدونم والااا 

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من که قدم ۱۸۰ به چقد میام؟؟😐🤐😂😂

شما به ۱۷۰کاملا خوبه😁😁😁😁

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
موضوع ۱۳ صفر خرافه ای بیش نیست 

این برمیگرده به اعتقاد ادم 

یه جور قدرت جذبه 

به هرچی معتقد باشی همون میشه 

تا جایی که امام علی هم فرمودن به هرچی فکر کنین سرت میاد حالا چه اتفاق خوب چه بد

بولگاری ahw هستم🌸ففرج عنّا بحقهم فرجاًعاجلاً قریبا🌹
خشک شدنش ب کنار خودم شکموم میخورم🤣🤣🤣🤣ازاین نقلا دربسته نمیشه؟؟ویی پ چی بخرم پولم کم دارن

در بسته بگیر بپیچ توی نایلون بذار یخچال فکر نکنم خشک بشه

عضویتم مال دی ۴۰۰ ک تعلیق شدم🤐
من که قدم ۱۸۰ به چقد میام؟؟😐🤐😂😂

واقعا؟؟ من ۱۷۵ام ولی اینقدر عذاب میکشم از قدم، راحتی باهاش؟ 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
این برمیگرده به اعتقاد ادم  یه جور قدرت جذبه  به هرچی معتقد باشی همون میشه  تا جای ...

ارهرعزیزم موافقم همه چی دست هپخداست حالا ماهایم خق انتخاب داریم اگ خیر صلاحمون باشه خدا اوکی میکنه نشد ک هیچ ضررنکردیم 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز