2821
2789
عنوان

فردا۱۳صفرع

| مشاهده متن کامل بحث + 3245 بازدید | 190 پست
ن خب نیتت ازدواج خودته دیگه

چی بگم مغزم ترکید بسکه فکر کردم

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
ن خواهر پولم کجا بود منظورم ازین حلقع بدلیا خوبه بخرم؟؟اخهه یکی گفت بدل و اینا نخرین حالا من دودلم ا ...

بعد یه شوهر بدلی و بی پول و به درد نخور ۱۵۰ سانتی گیرت میادا 😂😂

دو متریش پیشکش

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

امضااات😂😂😂😂 حالا چرا دو متری؟😅 قد خودت چنده مگه؟

😂خب قد من به دومتر میادد بالاخره باید بهم بخوریم 

خودم۱۶۳

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
بعد یه شوهر بدلی و بی پول و به درد نخور ۱۵۰ سانتی گیرت میادا 😂😂 دو متریش پیشکش

واییی نگووووو😭

من میخام برم چاپ کنمشون🤣🤣🤣🤣🤣🤣عکس خوب داشتی بفرس منم کپی کنم عه روش

بعد اون آقاهه میاد با هر دوتون ازدواج میکنه 😂😂

دو زنه میشینا

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

ببین من اگ پولم کشید یک بسته نقل سفید میخرم ازاونا بعد بختم باز شد میرم توحرم امام رضا پخش میکنم

بع غیر لز حلقع اینو بخرم؟میخوام سفت و سخت بازشه برم پی کارم😂

دختره۱۶۰ پسره ۱۹۶ دومتر🤣🤣

نزار حسودیم میشه😭😭😭خدایاااا

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز