2777
2789

صبرکن به مرور میره چند روزه برداشتی؟

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲۵روز شده دیگ😬

یعنی هیچ فرقی نکرده ؟پماد اینا داده بزنی روش ؟از دکترت بپرس

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت
عزیزم از پزشک تون بپرسید  فقط فکر میکنم باید از ترمیم کننده و ضدآفتاب استفاده کنید 🌸

🙃دردسترس نیست 

۲۰۰کیلومتر دوره

اره میزنم ولی ضد افتاب تو خونه نمیزنم 

شما تجربه ای داشتید؟

بله عزیزم من تقریبا ۹ سال پیش برداشتم با دستگاه rf بود اسمش فک کنم ولی طول میکشه تا قرمزیش کامل بره ولی برا من جاش موند گود نشده ها یکم برجسته شده انشاالله که برا شما اینجور نمیشه 

بله عزیزم من تقریبا ۹ سال پیش برداشتم با دستگاه rf بود اسمش فک کنم ولی طول میکشه تا قرمزیش کامل بره ...

هنوز هم خوب نشده؟من ۱۷تا با دستگاع ار اف سوزوندم بیشترشون روبه بهبودیه خداروشکر ولی بقیشون که بزرگتر بودن هنوز قرمزع و یه خووورده گوده ولی احساس مبکنم گودیشون رفتع  یکمی و قرمز هستن

هنوز هم خوب نشده؟من ۱۷تا با دستگاع ار اف سوزوندم بیشترشون روبه بهبودیه خداروشکر ولی بقیشون که بزرگتر ...

عزیزم خال با خال فرق میکنه انشاالاه که برا شما میره برا من فک کنم ریشه داره کمرنگ شدع ها ولی جاش مونده ۲بار همون خال برداشتم من ولی جاش موند اصلا دست نزنا روشون 

اونروز رفتم دکتر دیذ گفت احتمالا دیشه داره اگه بازم برداریم معلوم نمیشه که کامل بره ممکنه جاش گودشه یاهمینطور بمونه

عزیزم خال با خال فرق میکنه انشاالاه که برا شما میره برا من فک کنم ریشه داره کمرنگ شدع ها ولی جاش مون ...

اها از منم یکیشون انگار خوب نسوزونده یه زره قهوه اب ...خالای من همشون شبیه به کک مک بودن غیر سه چارتاشون 

ولی باز همونا ریز بودن انشاالله برن 😟دست نزنم روشون؟

جدی چرا؟میگن باید بعدش بشوری و تو خونه استفاده نکن؟

بله گلم چون پوست تحت تاثیر بخش عظیمی از اشعه UVA از طریق پنجره ها و نور آبی تلویزیون گوشی موبایل و اینطور موارد هست 

به مرور این اشعه ها می‌تونه باعث تجزیه کلاژن و لک و موارد دیگه بشه 

مخصوصا که الان شما کار کلینیکی انجام دادید حتما از ترمیم کننده خوب مثل اون و ضدآفتاب استفاده کنید که جاش نمونه 

البته این نظر من بود اگر به پزشک تون دسترسی ندارید میتونید از دکتر داروساز هم کمک بگیرید