2777
2789
عنوان

پیام برادر شوهرم به شوهرم

608 بازدید | 20 پست

من و شوهرم یکی دو بار بحثمون شد طوری که برادر شوهرمو در جریان گذاشتیم..البته من مخالف اینکارم ولی شوهرم از روی نادونی اینکارو کرد ..و اونم اومد به نصیحت کردن ،،،شوهرم پدر نداره و این برادرش جایگاه پدرشو داره....خلاصه که ما خوب و خوش بودیم...دیشب برادر شوهرم واسه شوهرم تو اینستا یه فیلم فرستاده بود با این مضمون ک همیشه هم نباید در مقابل زن با سیاست رفتار کرد گاهی باید محبت کرد اگه محبت نکنی یکی دیگه محبت میکنه و این حرفا.... بنظرتون چیشده ک برادر شوهرم همچین فیلمی فرستاده...یعنی شوهر من با سیاست رفتار میکنه؟😐😐😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا

خواسته دلسوزی کنه دیگ

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

والا بیشتر به نفع تو پیام داده‌.منظورش اینه همیشه جنگجو نباش با محبت کارتو پیش ببر

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 

خدا حفظش کنه چه برادرخوبی... ولی آدم مشکلشو به پدرشم نباید بگه نهایت آدمی غیر از خودتون دوتا اگه خواستین قضاوت کنه مشاور چون دیدشون تغییر میکنه و سوتفاهم پیش میاد

منم بگم منظوری نداشته یا بسه

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

یعنی تا عمر دارید و عمر داره فک میکنه برای بهبود روابطتون باید تلاش کنه.و هیچ وقت فک نمیکنه شما با هم کامل خوب شدید.

ما هم اوایل زندگیمون اختلاف زیاد داشتیم با وجود مخالفت من،همسرم داییش رو در جریان میذاشت،هنوز که هنوزه داییش جایی منو میبینه از شرایط زندگیم میپرسه که اختلاف داریم یا نه.😔

خدا حفظش کنه چه برادرخوبی... ولی آدم مشکلشو به پدرشم نباید بگه نهایت آدمی غیر از خودتون دوتا اگه خوا ...

دقیقا موافقم

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421