من و شوهرم یکی دو بار بحثمون شد طوری که برادر شوهرمو در جریان گذاشتیم..البته من مخالف اینکارم ولی شوهرم از روی نادونی اینکارو کرد ..و اونم اومد به نصیحت کردن ،،،شوهرم پدر نداره و این برادرش جایگاه پدرشو داره....خلاصه که ما خوب و خوش بودیم...دیشب برادر شوهرم واسه شوهرم تو اینستا یه فیلم فرستاده بود با این مضمون ک همیشه هم نباید در مقابل زن با سیاست رفتار کرد گاهی باید محبت کرد اگه محبت نکنی یکی دیگه محبت میکنه و این حرفا.... بنظرتون چیشده ک برادر شوهرم همچین فیلمی فرستاده...یعنی شوهر من با سیاست رفتار میکنه؟😐😐😐
من ده ساله سر خونه زندگیمم،اکه یه مدت نرم خونه مادرشوهرم،مادرشوهرم ،همسرم رو مجبور میکنه منو ببره خونش که ب مردم نشون بده رابطه ما خوبه.یعنی همه دغدغشون حرف مردمه،مردمی که اصلا برای من اهمیتی نداره در موردم چی فکر میکنن.داییش رو جایی میبینم سعی میکنم منو نبینه وگرنه امکان نداره ازم نپرسه مشکلی داریم تو زندگیمون یا نه.حالم از کارای مادرشوهرم و دایی شوهرم بهم میخوره.
من ده ساله سر خونه زندگیمم،اکه یه مدت نرم خونه مادرشوهرم،مادرشوهرم ،همسرم رو مجبور میکنه منو ببره خو ...
وای چقد شبیه منی...خداروشکر من توی شهر دیگه زندگی میکنم دو سه ماهی یبار میریم شهر خودمون ک همیشه جنگ اعصابه سر این مسائل..البته من خاهر شوهرامم همش دنبال حرفن و شوهرمو پر میکنن