2777
2789
عنوان

پیام برادر شوهرم به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 20 پست
دقیقا..خیلی حس بدی دارم ...شوهرمو نمیبخشم

من ده ساله سر خونه زندگیمم،اکه یه مدت نرم خونه مادرشوهرم،مادرشوهرم ،همسرم رو مجبور میکنه منو ببره خونش که ب مردم نشون بده رابطه ما خوبه.یعنی همه دغدغشون حرف مردمه،مردمی که اصلا برای من اهمیتی نداره در موردم چی فکر میکنن.داییش رو جایی میبینم سعی میکنم منو نبینه وگرنه امکان نداره ازم نپرسه مشکلی داریم تو زندگیمون یا نه.حالم از کارای مادرشوهرم و دایی شوهرم بهم میخوره.

من ده ساله سر خونه زندگیمم،اکه یه مدت نرم خونه مادرشوهرم،مادرشوهرم ،همسرم رو مجبور میکنه منو ببره خو ...

وای چقد شبیه منی...خداروشکر من توی شهر دیگه زندگی میکنم دو سه ماهی یبار میریم شهر خودمون ک همیشه جنگ اعصابه سر این مسائل..البته من خاهر شوهرامم همش دنبال حرفن و شوهرمو پر میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقد شبیه منی...خداروشکر من توی شهر دیگه زندگی میکنم دو سه ماهی یبار میریم شهر خودمون ک همیشه جنگ ...

چقدر بد.تاپیک آخرمو ببین میفهمی با چه عفریته هایی سروکار دارم.

همون شهر دور بمون وگرنه آسیبی که ب روح و روانت میزنن قابل جبران نیست.

چقدر بد.تاپیک آخرمو ببین میفهمی با چه عفریته هایی سروکار دارم. همون شهر دور بمون وگرنه آسیبی که ب ر ...

واقعا همیشه میگم حمکت خداست ک من شهر دورم..همون چند روز ک میرم واقعا عصبیم میکنن..دختر ارومی بودم روانیم کردن اینا

واقعا همیشه میگم حمکت خداست ک من شهر دورم..همون چند روز ک میرم واقعا عصبیم میکنن..دختر ارومی بودم رو ...

منم همینطور.امروز باز دیدمشون عصبی ام.واسه همون تا این موقع بیدارم.اوندم اینجا که آروم شم.

منم همینطور.امروز باز دیدمشون عصبی ام.واسه همون تا این موقع بیدارم.اوندم اینجا که آروم شم.

توکلت بر خدا باشه و بسپرشون به خدا ...ارامش زندگیتو بخاطر اینا بهم نریز...شوهرتو جذب خودت کن ک زیاد سمت اونا نره