2777
2789

بابام میگه نمیتونی تنهایی زندگی کنی و برات سخته

اما من دلم میخواد برم یه شهر دیگه و مستقل بشم..

اما میگه نه تو نمیتونی سختته!

از یه طرف هم واقعا از دعواهاشون تو خونه ک حرفایی که بهم میزنن خسته شدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا تو بزن شهر دیگه

نهایت انتقالی میگیری

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

منم قضیم همین بود یه‌جورایی و اخرش تهران موندم و تصمیم گرفتم یه جور دیگه مستقل بشم

نمی دونم چرا مخالفن 

اما من میخوام برم هم بخاطر اینکه از دعواها و حرفای تو خونه خسته شدم هم به یه دلیل دیگه...

نمی دونم چرا مخالفن  اما من میخوام برم هم بخاطر اینکه از دعواها و حرفای تو خونه خسته شدم هم به ...

منم تو‌خونمون خیلی دعواس یعنی کلا فضای سمی ای هست

فکنم مخالفن چون فکر میکنن بلا سرمون میاد و نمیتونیم از پس خودمون بر بیایم...

من دارم سعی میکنم یه جورایی رزومه جمع کنم که بتونم زود کار کنم و خونه ی جدا بگیرم

تو هم اگه مستقل شدنت قضیه ی ضروری ای هست میتونی اینکارو کنی اگه نشد بری یه شهر دیگه ای💛

منم تو‌خونمون خیلی دعواس یعنی کلا فضای سمی ای هست فکنم مخالفن چون فکر میکنن بلا سرمون میاد و نمیتون ...

چقدر خوب موفق باشین 

آره راضیشون میکنم هرجور شده

من کل دبیرستان هدفم قبولی شهر دیگه بود ولی الان

دوست دارم به مهاجرت فکر کنم

ومیبینم اگه کارشناسی شهر خودم باشم میتونم کاراموزی برم کلاس زبانمو راحت برم بدوت دغدغه لباس و غذا رو درس و معدلم تمرکز کنم

شهر خودمو  اولویت زدم

به خون خویش میغلتند مشتی بی گناه اینجا🖤